|
Nu esti logat.
In ce masura afecteaza sunatoarea efectul contraceptiv?#1 2013-04-14 10:29:40
In ce masura afecteaza sunatoarea efectul contraceptiv?Stiu ca sunatoarea afecteaza efectul contraceptiv al pastilelor, insa in ce masura? Spre exemplu, eu am gastrita si voiam sa-mi iau un ceai gastric naturist si vad ca are in compozitie si sunatoare.. m-ar afecta? Offline #2 2013-04-14 11:24:01
Re: In ce masura afecteaza sunatoarea efectul contraceptiv?nu se stie concentratia de la care interactioneaza cu AC, asa ca ar fi mai bine sa gasesti un ceau care sa nu contina sunatoare, mai sunt si altele bune pentru gastrita, galbenele de ex Offline #3 2013-04-14 12:56:32
Re: In ce masura afecteaza sunatoarea efectul contraceptiv?
Nici cel verde, nu? Imi cumparasem unul "verde cu merisoare" dar se vad si alte chestii prin el Insa nu prea cred ca are cum sa fie sunatoare. Offline #4 2013-04-14 13:04:15
Re: In ce masura afecteaza sunatoarea efectul contraceptiv?verde e doar ceai verde, nu are cum sa aiba sunatoare... nu sta nimeni sa culeaga sunatoare ca s-o strecoare prin alte ceaiuri Offline #5 2013-04-16 22:21:10
Re: In ce masura afecteaza sunatoarea efectul contraceptiv?mi-am luat si eu un ceai hepatoprotector, si acum am vazut ca are sunatoare... stiu, offtopic, ce alt ceai de genul acesta imi recomandati? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|