|
Nu esti logat.
Pot ramane gravida? Raspundeti serios.-2#20 2013-04-16 11:44:03
Re: Pot ramane gravida? Raspundeti serios.Buna fetelor! am si eu o nelamurire..luna trecuta mi-a venit ciclul regulat doar ca mi-a venit mai mult maroniu decat rosu si intr-o cantitate ft mica care m-a tinut vreo 5 zile, iar acuma luna asta mi-a venit la timp doar ca tot asa, adica maroniu si ft putin..tin sa mentionez ca, contacte sexuale neprotejate am avut, doar ca niciodata prietenul meu nu am terminat in mine..aa si simptome de sarcina nu am..sunt putin ingrijorata!! credeti ca as putea fi insarcinata? astept pareri cat mai repede va multumesc Offline #21 2013-04-16 21:51:01
Re: Pot ramane gravida? Raspundeti serios.?ncearcă un test de sarcină dar dacă te ține 5 zile eu zic că ai parte de o dereglare hormonală. Ai urmat vreun tratament ?n ultima vreme? Ai luat vreo pastilă? Nu cred că este sarcină, ?ncearcă totuși un test , BARZA! Offline #22 2013-04-16 23:52:15
Re: Pot ramane gravida? Raspundeti serios.nu e sarcina. esti putin paranoica... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #23 2013-04-17 19:58:59
Re: Pot ramane gravida? Raspundeti serios.In ultimul timp nu am urmat nici un tratament, prin ianuarie am facut un tratament cu niste antibiotice dar clar asta nu mai are nici o relevanta..asa-i poate sunt putin paranoica..oricum multumesc pt raspunsuri! Offline #24 2013-04-18 13:35:36
Re: Pot ramane gravida? Raspundeti serios.Pfuu eu nu pot intelege cum tu ca fata nu te documentezi inainte de a face "tampenii". Pai ce pretentii mai aveti la baieti ? Pfuu au fost deschise n topice cu aceiasi intrebare banal si retorica. "Rog ajutor, sunt insarcinata?" wtf ? In primul rand de ce nu cautati pe forum sa vedeti daca sa mai discutat despre asa ceva si esti mare si vaccinata si trebuie sa iti dai seama ca aici poate sa iti spuna toata lumea ca nu esti sau ca esti insarcina, noi nu putem sti raspunsul si nu poti merge dupa merele din pomul laudat. Teste de sarcina si vizita la doctor acestea iti pot raspunde la intrebare atat tie cat si celorlalte fete care vad ca in ultimul timp doar atat intreaba. ~ I`m A Fast Learner !!! ~ Offline Publicitateloading...
#25 2013-04-18 21:52:20
Re: Pot ramane gravida? Raspundeti serios.Daca am pus o intrebare, nu am facut o crima..si acest site pt ce a fost facut pana la urma? daca pe tine te-a deranjat intrebarea mea e problema ta si pastreaz-o pt tine..si @ntonyo cand esti in acesta situatie crede-ma ai vrea sa sti cat mai multe pareri si stai linistit ca stiu cum sa ma protejez, dar cred ca orice femeie macar odata isi pune aceasta intrebare..deci daca pe uni deranjeaza aceste intrebari inchideti acest site si gata!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|