|
Nu esti logat.
Uter desprins?#1 2013-04-18 20:52:26
uter desprins?nu stiu c s intampla.....ceva din organele genitale interioare tinde sa iasa spre exterior. se poate vedea cu ajutorul unei oglinzi si s simte la spalarea vaginului . seama cu un ou de prepelita. despre ce e vorba??ce se intampla?e grav tare?e vorba de mama care e plecata din tara si nu-si poate face un control imediat. astept un raspuns urgent,va rog Offline #2 2013-04-18 21:58:19
Re: uter desprins?eu cred ca si simte colul uterin nu e nimic anormal.si eu il simt cand ma spal inauntru curios este ca mama ta nu ar sti pana acum.na, daca ei i se pare suspect sa mearga la medic.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2013-04-18 22:27:33
Re: uter desprins?ceea ce simte este colul. daca se vede cu oglinda, cred ca este anormal de mult coborat (prolaps uterin). nu am idee daca este ceva urgent... sa incerce sa ajunga cumva la medic totusi. Offline #4 2013-04-19 18:50:44
Re: uter desprins?e ceva ce e pozitionat fix p mijloc,c vine din interior,nu s tine de nicio parte exterioara.e o bucatica de carne rozie si p langa mai are doua fasii micute d carne....seama cu fibrom,sau ar putea fi altceva......poate fi vreun cancer sau ceva grav????n.o doare nimic....si crede k i-a crescut in timp(pt k a mai simtit cate ceva la spalare dar nimic d speriat), dar s-a marit dintr-o data pt ca pana zilele trecute n-a fost observabila. Offline #5 2013-04-19 19:03:54
Re: uter desprins?pe langa prolaps, ar mai putea fi un polip cervical sau un chist naboth mai mare (astea sunt inofensive)... tot la medic trebuie sa mearga, degeaba ne dam noi cu parerea Offline Publicitateloading...
#6 2013-04-19 19:08:36
Re: uter desprins?Da,asa ar trebui...stiu asta. Am incercat s-o conving dar n-am reusit,pt ca intai ii este frica si nici nu vrea sa-si piarda serviciul. Prefera sa mai astepte o perioada sa vada cum evolueaza,daca se mareste sau poate da inapoi......dar ar putea intra in discutie vreo operatie sau ceva de genul??pt ca ii este frica sa nu fie uterul,ca ajunge la operatie si nu mai poate face efort. Offline #7 2013-04-19 19:19:14
Re: uter desprins?in niciuna din situatiile astea nu ar avea cum sa dea inapoi de la sine Offline #8 2013-04-19 19:24:15
Re: uter desprins?Multumesc frumos pentru raspunsuri! Sa aveti o seara frumoasa! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|