homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protectia daca nu incepi in prima zi

#1 2013-04-21 19:22:12

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

protectia daca nu incepi in prima zi

Buna!Urmeaza sa trec pe pastile, dar am un ciclu aiurea si de vreo 2 saptamani mi s-a colorat secretia.Am fost la dr acum o saptamana si a zis ca din punctul ei de vedere cam in 2 saptamani trebuie sa imi vina.Problema e ca azi secretia e ami abundenta si mai colorata, dar inca nu imi curge chiar sange.Sa incep sa iau de azi sau sa mai astept sa vad daca chiar mi-a venit?Daca incep din a doua zi ce trebuie sa fac?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#2 2013-04-21 21:24:48

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Re: protectia daca nu incepi in prima zi

Dc nu iti curge sange inseamna ca nu ti-a venit, deci ar tb sa astepti menstruatia. Daca incepi in alta zi e nevoie de protectie suplim 7 zile

Mamica de 2 pui scumpi

#3 2013-04-21 22:34:35

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

dar nu afecteaza nicicum daca nu-s monofazice, asa-i?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#4 2013-04-23 05:19:52

DRAG CARS.
Membru
Inregistrat: 2013-04-23

Maintenance of the cars functioning systems is of paramount importance, especially routine inspection and scheduled maintenance. Routine maintenance can be expensive, but like preventative medicine, it pays off in the long term. This includes keeping receipts and maintaining records. Despite the fact that cars now haveDRAG CARSCarfax reports, keeping a second set of records is like insurance and allows someone purchasing your vehicle to be more confident in having a complete history of the car. Buying an extended warranty might be a good idea at this point if you plan to re-sell however most manufacturers have very generous warranties on transmissions and engines nowadays.

#5 2013-04-23 13:37:46

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Cu ce sa afecteze? Nu conteaza dc sunt mono sau trifazice. Ia prima pastila at cd vine ciclul

Mamica de 2 pui scumpi

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.