|
Nu esti logat.
Ce inseamna aspect citohormonal in discordanta cu amneza pacientei?Pagini: 1
#1 2013-04-29 10:23:05
ce inseamna aspect citohormonal in discordanta cu amneza pacientei?Buna am nevoie din nou de ajutorul vostru . Ultima oara a fost editat de christyne (2013-04-29 10:58:56) Offline #2 2013-04-30 11:21:06
Re: ce inseamna aspect citohormonal in discordanta cu amneza pacientei?uite ce am gasit aici:
iar aici:
asadar, cei 2 indici sunt mult crescuti in cazul tau, ceea ce ar sugera un exces estrogenic. poate e nevoie de supliment hormonal (progesteronic) pt sustinerea sarcinii. iei ceva in sensul asta (duphaston/utrogestan/arefam)? daca nu, e posibil sa iti prescrie medicul. poate iti da sa faci si niste dozari hormonale. Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-04-30 11:21:45) Offline #3 2013-04-30 23:01:48
Re: ce inseamna aspect citohormonal in discordanta cu amneza pacientei?uff eu am luat utragestan o luna de zile chiar inainte sa raman insarcinata pt ca nu imi venise menstruatia de 2 luni si nu eram insarcinata, imediat dupa aceea am ramas. sper ca nu e ceva grav daca nu am sangerari pt ca medicul meu e in concediu 2 saptamani. mai am si acum prin casa cateva pastilute de utragestan si imi vine sa le iau dupa tot ce am citit insa mi-a teama sa nu fac mai mult rau, mai ales ca azi am fost la ecograf si bebele era bine. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|