homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

?ntrerupere Marvelon, săpt 2.

#1 2013-05-01 18:07:24

adela15
Membru
Inregistrat: 2013-05-01

?ntrerupere Marvelon, săpt 2.

Bună ziua,
Am luat timp de 2 ani Marvelon 21 la recomandarea medicului. Am făcut apoi o pauză tot de vreo 2 ani (folosind prezervativ), pentru că aveam dureri groaznice de cap de la aceste pastile. Am vrut să iau din nou pastile, g?ndindu-mă că va fi totul ?n regulă. Am fost la doctor și dumneai mi-a spus să ?ncerc tot cu Marvelon, poate va fi bine, pt că atunci cu durerile de cap poate s-au intersectat și din cauza unei sinuzite pe care am avut-o.
Așadar, ?n Aprilie am ?nceput Marvelon 21 ?n prima zi de s?ngerare (aveam menstruația regulată -doar că o lună era abundentă, o lună aproape deloc și acum s-a nimerit chiar ?n luna c?nd nu prea aveam f multă s?ngerare). Am luat timp de 14 zile dar le-am oprit pentru că aveam palpitații, stări de leșin și de greață f accentuate. Am oprit deci duminică (s?mbătă a fost ultima). Azi e miercuri și ?ncă nu mi-a venit menstruația...stiu că trebuie să se declanșeze imediat după oprirea pastiluțelor. Grețurile si toate acele reacții au dispărut, ?n schimb mă doare un ovar de mă urc pe pereți. Nu o pot suna pe doctorița mea că e ?n concediu ?n străinătate și ?i măn?nc creditul cu roamingul.
Ce pot să fac? Este grav că am oprit după 14 zile? ?,mi va veni menstruația cur?nd, sau c?nd mi-ar fi venit cu pastilele?
Vă mulțumesc și ?mi pare rău că am fost nevoită să fac prima postare pe forum cu...o problemă.
Salutări,
Adela

Ultima oara a fost editat de adela15 (2013-05-01 18:09:19)

#2 2013-05-01 18:21:27

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: ?ntrerupere Marvelon, săpt 2.

Vine in curand menstra, stai linistita

#3 2013-05-01 18:31:52

adela15
Membru
Inregistrat: 2013-05-01

Re: ?ntrerupere Marvelon, săpt 2.

Woah, asta voiam să aud! M-ai liniștit... Mulțumesc mult, Ionela!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.