|
Nu esti logat.
Sangerare intre menstre. Help!#1 2013-04-28 10:00:20
Sangerare intre menstre. Help!Buna , am si eu o problema . De 3 zile incoace am inceput sa am niste secretii maronii cu cateva fire de sange , asta la aprox. 9 zile de la menstruatie . Incepand cu luna feb. numai am un ciclu regulat , adica ba imi intarzie 1-2 zle maxim , ba cu 1-2 zile mai devreme . Mie imi venea mereu la timp stiam cu exactitate ziua. Ma tine (menstra) 6-7 zile depinde , primele zile cu dureri sfasietoare. Offline #2 2013-04-28 10:04:40
Re: Sangerare intre menstre. Help!E foarte probabil sa fie ovulatia din ce descrii tu, inteleg ca sangerarile sunt la mijlocul ciclului. Mie nu mi se pare ciclu neregulat ca-ti vine cu o zi mai devreme sau mai tarziu, ca nu suntem roboti, dar daca zici ca ai dureri mai mari mergi la medic totusi pentru un control Offline #3 2013-04-28 10:10:55
Re: Sangerare intre menstre. Help!Pai ar fii bine sa fie o ovulatie , posibil durerea de ovare de dinainte de sangerare sa fii fost si ea cauza. Atata timp cat nu e o sarcina. Offline #4 2013-04-28 10:14:16
Re: Sangerare intre menstre. Help!Pai iti dai seama ca nu suntem clarvazatori pe aici poti face un test la 3 saptamani de la contact, dar din ce inteleg eu contactul nu a fost in prioada fertila Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-04-28 10:14:38) Offline #5 2013-05-06 06:30:28
Re: Sangerare intre menstre. Help!Superb! Generally I never read whole articles but the way you wrote this information is simply amazing and this kept my interest in reading and I enjoyed it. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|