|
Nu esti logat.
Pericol de sarcina?#1 2013-05-15 22:14:17
Pericol de sarcina?In urma ultimului contact sexual partenerul meu a terminat pe mine dupa care am folosit un servetel umed pentru a ma sterge si fara sa vreau , nu cred ca gandeam , l-am folosit apoi pentru zona intima . Aveam impresia ca il schimbasem , habar n-am ce era in mintea mea . Oricum , exista vreoun pericol de sarcina?? Tinand cont ca folosesc si anticonceptionale . Cred ca sunt putin paranoica dar vreau sa ma linistesc Offline #2 2013-05-15 22:38:04
Re: Pericol de sarcina?esti paranoica ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2013-05-22 15:30:58
Re: Pericol de sarcina?Buna fetelor am si eu o intrebare iau acc de 2 luni am facut pauza de 7 zile si in a 5 zi am avut u contact sexual cu prezervativ la un moment data prezervativul sa rupt de terminat nu sa terminat in mine pentru ca a simtit imediat ca sa rupt dupaceea am inceput sa iau din nou acc acum sunt in pauza de 7 zile sunt in a 3 zii si nu mia venit menstruatia poate fii vorba de o sarcina aa si am facut un test la 19 zile de la contact sia iesit negativ vreau si eu niste raspunsuri? Offline #4 2013-05-22 15:34:29
Re: Pericol de sarcina?cand iei AC corect esti protejata si in pauza, nu e nevoie de prezervativ Offline #5 2013-05-22 15:54:29
Re: Pericol de sarcina?ok multumesc de raspuns Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|