|
Nu esti logat.
Sarcina cu lichid preejaculator?#1 2013-05-22 17:16:21
Sarcina cu lichid preejaculator?Astazi am facut sex pentru a doua oara dar la fel ca si prima data, nu ne-am protejat (e posibil sa fiu inca virgina pentru ca penisul nu a patrus decat foarte putin, la suprafata). Am calculat si se pare ca sunt in perioada de fertilitate. Penetrarea nu a fost adanca, iar el se masturbase cu ceva timp inainte si deasemenea urinase, la fel si eu. Am observat la scurt timp pe lenjeria intima un lichid ce parea a fi sange, dar care avea o culoare deschisa, un sange mai diluat. Se poate sa raman insarcinata din cauza lichidului preejaculator (mentionez ca nu si-a dat drumul deloc)? Ultima oara a fost editat de A2306 (2013-05-22 18:44:54) Offline #2 2013-05-22 18:06:28
Re: Sarcina cu lichid preejaculator?eu stiu ca si lichidul preejaculator contine spermatozoizi,deci cred ca se poate. Offline #3 2013-05-22 18:44:04
Re: Sarcina cu lichid preejaculator?Lichidul prespermatic nu contine spermatozoizi dar ii poate prelua din vecinatate. Distanta mai mare de 2 zile de la ultima ejaculare si fluxurile repetate de urina scad pana la zero acest risc. Uneori nu se gasesc deloc spermatozoizi in lichidul prespermatic si uneori, daca sunt prezenti, sunt neviabili. Offline #4 2013-05-22 22:38:48
Re: Sarcina cu lichid preejaculator?
e irelevant ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #5 2013-05-22 22:45:36
Re: Sarcina cu lichid preejaculator?daca a urinat de macar 2-3 ori de la ultima ejaculare, teoretic nu sunt probleme. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|