homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina cu lichid preejaculator?

#1 2013-05-22 17:16:21

A2306
Membru
Inregistrat: 2013-05-22

Sarcina cu lichid preejaculator?

Astazi am facut sex pentru a doua oara dar la fel ca si prima data, nu ne-am protejat (e posibil sa fiu inca virgina pentru ca penisul nu a patrus decat foarte putin, la suprafata). Am calculat si se pare ca sunt in perioada de fertilitate. Penetrarea nu a fost adanca, iar el se masturbase cu ceva timp inainte si deasemenea urinase, la fel si eu. Am observat la scurt timp pe lenjeria intima un lichid ce parea a fi sange, dar care avea o culoare deschisa, un sange mai diluat. Se poate sa raman insarcinata din cauza lichidului preejaculator (mentionez ca nu si-a dat drumul deloc)?

Ultima oara a fost editat de A2306 (2013-05-22 18:44:54)

#2 2013-05-22 18:06:28

doamna in alb
Full member
Inregistrat: 2013-05-08

Re: Sarcina cu lichid preejaculator?

eu stiu ca si lichidul preejaculator contine spermatozoizi,deci cred ca se poate.

#3 2013-05-22 18:44:04

A2306
Membru
Inregistrat: 2013-05-22

Lichidul prespermatic nu contine spermatozoizi dar ii poate prelua din vecinatate. Distanta mai mare de 2 zile de la ultima ejaculare si fluxurile repetate de urina scad pana la zero acest risc. Uneori nu se gasesc deloc spermatozoizi in lichidul prespermatic si uneori, daca sunt prezenti, sunt neviabili.

Alteori acest lichid contine spermatozoizi viabili in principal datorita timpului scurt trecut intre ejaculari. Deci in mod accidental, lichidul prespermatic poate provoca aparitia sarcinii.

E cazul sa iau anticonceptionale?

#4 2013-05-22 22:38:48

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

A2306 a scris:

Astazi am facut sex pentru a doua oara dar la fel ca si prima data, nu ne-am protejat (e posibil sa fiu inca virgina pentru ca penisul nu a patrus decat foarte putin, la suprafata). Am calculat si se pare ca sunt in perioada de fertilitate. Penetrarea nu a fost adanca, iar el se masturbase cu ceva timp inainte si deasemenea urinase, la fel si eu. Am observat la scurt timp pe lenjeria intima un lichid ce parea a fi sange, dar care avea o culoare deschisa, un sange mai diluat. Se poate sa raman insarcinata din cauza lichidului preejaculator (mentionez ca nu si-a dat drumul deloc)?

e irelevant

daca as fi in locul tau as lua pastila de a 2-a zi (mai asteapta pareri ca eu sunt cam paranoica si e posibil sa nu fie nevoie sa te indopi cu hormoni)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#5 2013-05-22 22:45:36

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca a urinat de macar 2-3 ori de la ultima ejaculare, teoretic nu sunt probleme.

PS: nu mai esti virgina smile

si de ce intrebi daca sa iei anticonceptionale? faci diferenta intre anticonceptionale si contraceptia de urgenta?
pe viitor protejati-va eficient.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.