homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruație peste sarcină?-3

#39 2013-04-11 10:59:11

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Menstruație peste sarcină?

durerea poate fi de la ovulatie, asa cum bine a spus anca90, la fel de bine cum poate fi un chist, o anexita, orice. noi n-avem cum sa stim ce probleme medicale poate avea prietena ta.
convinge-o sa mearga la un ginecolog, altcineva n-are cum sa o ajute. contez pe puterea ta de convingere, oricum vad ca esti mai preocupat de problemele astea decat este ea...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#40 2013-04-11 12:24:41

DobrinGeorge
Full member
Inregistrat: 2013-04-05

Da, asa este și asta am observat-o si eu..
Se pare ca sunt mai preocupat, asa sunt eu mai precaut, ea nu are nicio treaba..
E bine așa totuși, e bine ca nu se stresează, au disparut aceste dureri in maxim 2-3 ore.. se pare ca totuși a fost ovulația.

#41 2013-04-21 11:59:47

DobrinGeorge
Full member

Probabil știti problema mea dar pentru mai multă siguranță voi da copy-paste pentru a vă fi mai ușor.

-- " Menstruație care a ținut 6 zile, prima normală, a doua și a treia abundente, a patra normală și ultimele două zile au fost scurgeri pe terminate. Test de sarcină negativ cu prima urina de dimineață la 4 saptamani de la ultimul contact sexual.
Niciun simptom de sarcină, au trecut 9 săptămani de la contactul neprotejat fără ejaculare, cu prezervativ care s-a rupt.
A fost luată pastila de a doua zi, POSTINOR.
Ce șanse de sarcină sunt? " --

Luna trecută i-a venit pe 20, iar luna asta pană acum nu i-a venit deloc, ea ?nainte de POSTINOR avea o menstruație regulată care venea ?n fiecare lună pe 24, deci normal ar trebui să așteptăm pana pe 24 . POSTINOR a fost luat acum 2 luni și ceva, după pastila de a doua zi au urmat sangerarile care au durat 3 zile , menstruația falsă iar pe data ?n care trebuia să ?i vină i-a venit culoare normală dar a ținut-o doar o zi și am considerat dereglare hormonală. Luna trecută i-a venit menstruația după cum am scris mai sus, iar luna asta ?ncă nimic.. Ceea ce este mai ciudat, prietena mi-a spus "eu cred că luna asta nu mai vine deloc", că pană sa fie cu mine (adica pana acum 1 an) ?i venea o lună da una nu, i-am explicat că atunci menstruația era ?n reglare, de 1 an i-a venit ?n fiecare lună. Simptome are doar sanii puțin tari și puțin dureroși, de Joi a durut-o burta ?n reprize, dureri de scurtă durată.. Se poate sa vina și sa nu simtă ea nimic? E normal ce spune să nu ?i vina o luna, la 18 ani? Toate ați spus că sarcina este imposibilă, dar eu tot paranoic raman, mai ales cand vad ce se ?ntampla. Poate de data asta mă luați ?n serios sad

Și apropo, de doua zile are o stare de irascibilitate, se aprinde din orice, e nervoasă.. Schimbări de dispozitie..

Ultima oara a fost editat de DobrinGeorge (2013-04-21 12:03:43)

#42 2013-04-21 12:42:04

Iriska92
New member
Inregistrat: 2013-04-21

buna fetele,imi spuneti varog ca pina luni nu am rabdare,voi sunteti putin mai cu experienta,de 6zile am scurgere maronie usoara azi e putin mai abundenta si parca e amestec cu maro si rosu ,ciclul meu nu e regulat dar dupa 19 pin la 26 fiecare luna se incepe luna trecuta pe 30 sa inceput pe 4 sa sfirsit,pe 6,aprilie si 13 ultimele contacte a ejaculat in vagin,pe 15 a inceput acea scurgere maronie,am avut si dureri mai usoare decit la cm,si ma tinut mai putin,sanii nu sunt atit de intariti ca la cm,mie frica nu fie ceva in neregula,avort daca e sarcina sau ceva sad multumesc de atentie

#43 2013-04-21 20:58:40

DobrinGeorge
Full member

Ne mai ajuta si pe noi cineva?
Are sanii tari și sensibili puțin dureroși, are toate semnele premenstruale dar menstruația nu apare.
Se fac două zile de intarziere

Publicitate

loading...

#44 2013-04-22 11:26:19

DobrinGeorge
Full member

Continua să aibe crampe abdominale ca la menstruație de scurtă durată, sani dureroși și sensibili dar menstruația ?ntarzie să apară, se fac două zile.. sad

#45 2013-04-22 11:28:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

george, mie nu mi-a venit menstruatia 2 luni dupa Postinor... in marea majoritate a cazurilor pastila asta cauzeaza dereglari mari ale ciclului
a facut test, e  negativ, de acum sa astepte...sau merge la medic, ii da duphaston sa-i declanseze menstruatia daca e atat de important lucrul asta pentru voi

#46 2013-04-22 16:59:28

DobrinGeorge
Full member

Are toate simptomele premenstruale..
Pe 1 mai se fac 3 luni de la administrarea POSTINOR.
Azi a acuzat o durere de ovar drept care a trecut repede, ?i curge nasul aseară avea friguri, o doare ?n gat cand inghite cred ca este vorba despre o răceală trecătoare.
Are crampe abdominale care nu o țin mai mult de două minute, spasmele uterului din cauza menstruației.

Deci tu spui sa asteptam menstruația ca vine..

P.s: apropo, testul de sarcină a fost facut la 4 saptamani de la contact dar l-am desfacut cu o zi ?nainte , eram curios ce fel de tip este dar l-am băgat ?napoi. Testul a ieșit cu liniuța de control foarte vizibilă, iar cea de TEST nu se vedea deloc, deci negativ. Faptul ca l-am desfacut cu o zi inainte ar fi putut influenta rezultatul testului? A fost făcut cu prima urina de dimineată.

Ultima oara a fost editat de DobrinGeorge (2013-04-22 18:01:05)

#47 2013-04-24 21:14:26

DobrinGeorge
Full member

I-a venit menstruația, dar ?mi spune ca este mai abundentă decat de obicei..
I-a venit ieri la 10 dimineața și cred că a consumat 4-5 tampoane..

Ieri toată ziua a curs normal și nu prea a avut dureri, dar azi a inceput sa curga abundent si sa o doara burta..

Ultima oara a fost editat de DobrinGeorge (2013-04-24 21:16:08)

#48 2013-05-25 01:36:39

hlln88
Full member
De la: heaven
Inregistrat: 2009-09-19

buna. am si eu o problema si e cam tarziu pentru un test. am o menstruatie nu tocmai regulata, dar cand venea era ok cantitativ si calitativ, daca pot sa ma exprim astfel.

problema acum incepe. luna asta, adica in urma cu cateva zile, mi-a venit o asa zisa menstruatie ciudata, maro, foarte putin cantitativ si numai chegulete. e sau nu e menstruatie? am contacte sexuale neprotejate tocmai pentru o sarcina., sa fie asta sau o alta problema? mersi

Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.