|
Nu esti logat.
Menstra sau spotting?#1 2013-05-25 13:37:49
Menstra sau spotting?Buna fetelor!Iau AC Novynette de 7 luni,fara probleme,insa de cateva zile a aparut o sangerare abundenta(ca si in pauza de 7 zile) desi mai am 7 pastilute pana la terminarea foliei...Ce e de facut? Offline #2 2013-05-25 13:51:41
Re: Menstra sau spotting?eu as continua sa le iau in continuare,dar daca zici ca e abundenta poate fi menstra. Offline #3 2013-05-25 16:00:09
Re: Menstra sau spotting?Daca le intrerup si fac o pauza pt k iau Ac de 5 ani,e vreo problema? Offline #4 2013-05-25 16:13:48
Re: Menstra sau spotting?daca te-ai hotarat sa le intrerupi e bine sa o faci atunci cand ai terminat folia, Offline #5 2013-05-25 17:08:14
Re: Menstra sau spotting?baby,ai luat pilule corect? se mai intampla sa ai spotting si asta poate fi datorita mai multor cauze.daca esti hotarata sa le interupi,eu as zice sa termini folia,mai ai cateva zile.si eu am avut spotting in timpul administrarii pilulelor si am fost nevoita sa le schimb. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#6 2013-05-25 20:03:19
Re: Menstra sau spotting?Da,le.am luat corect...nu stiu care poate fi cauza,insa am incetat sa le mai iau,fac pauza3-4 luni macar.Ce se poate intampla daca intrerup folia acum?Ms pt raspunsuri. Offline #7 2013-05-26 08:54:12
Re: Menstra sau spotting?ar trebui sa-ti vina menstra dar poate aparea si o dereglare din cauza ca le-ai intrerupt Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2013-05-31 10:49:35
Re: Menstra sau spotting?Aseara in timpul contactului am avut o sangerare destul de abundenta si nu am habar de la ce poate fi. Nu m-a durut nimic, lubrefiata eram...si acum continua sa curga, putin ce-i drept, dar nu se opreste. Mai am 8 pilule de luat, le-am inceput (dupa o pauza de 3 luni) in luna martie. Ac iau de vreo 6 ani, cu pauze de cateva luni la anumite intervale, dar nu am mai patit niciodata sa am sangerare intre menstre poate fi renumitul spotting? V., soarele si luna Offline #9 2013-05-31 11:00:25
Re: Menstra sau spotting?Era sange rosu ? Se poate sa fie si spotting, dar mergi la un control, just in case, sa nu fie o rana pe col Offline #10 2013-05-31 11:06:51
Re: Menstra sau spotting?Da, rosu...acu' e un caramiziu. Nu cred sa fie rana ca nu m-a durut nimic Am mai avut rana pe col acum cativa ani si era groaznic de dureros. Deci as cam scoate asta din calcul. Dupa ce am terminat am avut o foarte usoara durere la ovare si sanii ma dor...deci am simptome de venire a menstruatiei, dar se poate asa devreme? In conditiile in care nu am mai patit niciodata in 6 ani asa ceva? V., soarele si luna Offline #11 2013-05-31 11:51:03
Re: Menstra sau spotting?Nu e neaparat sa te doara rana, se poate sa nu dea niciun simptom Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|