homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ac novynette

#1 2013-06-04 20:42:26

corinutza-andreea
Membru
Inregistrat: 2008-07-06

ac novynette

in primul rand,imi cer scuze daca exista un astfel de subiect si nu l-am gasit eu.va rog sa-l mutati daca sunt off-topic smile
in al doilea rand,ce nelamurire am...am nascut de 3 luni prin cezariana,nu mai alaptez si mi s-a prescris ca anticonceptional novynette.medicul mi-a zis sa-l iau in prima zi a urmatoarei menstruatii,adica azi.nu pot ajunge la farmacie pt ca stau cu bebe si de luat cu mine e exclus pt ca la mine in oras ploua cu galeata. bang intrebarea mea ar fi ca daca incep de maine sa iau novynette,adica a 2-a zi de menstruatie e ok sau trebuie sa astept luna urmatoare ca sa fie exact in prima zi de menstruatie?

multumesc anticipat si inca o data scuze daca e off-topic subiectul!  puss

#2 2013-06-05 00:54:19

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Re: ac novynette

e ok daca le iei si a doua zi de cm smile

#3 2013-06-05 01:12:02

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile ca nu ai inceput folia in prima zi, in rest nu sunt probleme!

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2013-06-05 10:29:55

corinutza-andreea
Membru
Inregistrat: 2008-07-06

multumesc frumos!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.