homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Need help! Posibila sarcina?

#1 2013-06-11 20:05:08

serafineee
Membru
Inregistrat: 2013-06-11

Need help! Posibila sarcina?

Salutari!

As avea mare nevoie de un sfat/o parere din afara despre situatia in care ma aflu.
O sa o iau sistematic! Eu iau Logest din 2007, cu pauze de 1 -2 luni o data pe an. Anul acesta am facut pauza exact luna trecuta (cand m-am si despartit de prietenul meu) si ultima menstruatie mi-a venit pe data de 6 mai.

Dar dupa despartire am mai avut ceva recidive asa ca de la ultima menstruatie am mai avut 3 contacte sexuale protejate cu mare grija pentru ca stiam ca nu mai sunt "on the pill" (prezervativ, verificat inainte ,dupa, in timp ce...) si mi-am zis ca nu voi avea probleme. Dar iata ca sunt pe data de 11 iunie si inca nu mi-a venit ciclul.

Ieri (10 iunie) am facut 2 teste barza strip si ambele au iesit negative. Poate ma crizez degeaba ca am fost totusi foarte foarte atenti, dar de obicei chiar si in lunile de pauza de anticonceptionale, nu mi-a  intarziat mai mult de 2 (maaaaxim 3) zile.

Poate sa imi zica cineva daca ar trebui totusi sa stau linistita si sa astept sau sa ma programez la un doctor, sa repet testele de sarcina? Efectiv nu stiu ce sa fac si sunt o epava de nervi, n-am mai mancat de 2 zile!

Multam fain anticipat pentru cine isi va lua timpul sa imi scrie si mie 2 vorbe.
Toate bune!

#2 2013-06-11 20:08:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Need help! Posibila sarcina?

e normal sa intarzie daca intrerupi pastilele; din moment ce ai avut contacte protejate, n-ai de ce sa-ti faci griji.

nici la doctor n-are rost sa te programezi inca; daca iti intarzie mai mult de 2-3 saptamani, abia apoi poti sa mergi sa faci o ecografie, sa vezi cum sunt ovarele, daca din cauza lor iti intarzie.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2013-06-11 21:47:03

serafineee
Membru
Inregistrat: 2013-06-11

Re: Need help! Posibila sarcina?

Merci frumos de raspuns yoyolina.

Stiu ca pare aiurea ca ma crizez asa, desi chiar am fost foarte atenta dar m-a pus naiba sa ma uit pe net si am gasit tot felul de povesti de groaza cu gauri microscopice in prezervative, cu "picaturile placerii" ajunse destul de aproape de zona de pericol. Din nou, am fost foarte atenta numai ca in verva pasiunii poate mi-au scapat cateva momente de neatentie.

Stiu ca e normal sa se deregleze fara pastile, de aia am si zis ca pana acum la momentele de pauza de pastile nu am avut intarzieri mai mari de maxim 4 zile.

Iar la ovare nu prea are cum sa fie ceva in neregula, am facut un pap si ecografie transvaginala la inceputul lui aprilie si mi s-a confirmat ca totul e absolut perfect.

Oricum, cred ca mai repet testul in vreo cateva zile si mai astept 1 sapt si ceva inainte sa ma programez la un doctor. Si intre timp ma rog sa-mi vina ciclul lol!
Merci din nou

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.