homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare vaginita trichomonas

#1 2010-07-11 23:43:45

asa
New member
Inregistrat: 2005-06-29

Intrebare vaginita trichomonas

Buna,

In urma cu 2 saptamani am fost la ginecolog pentru controlul anual, si in urma examenului secretiei vaginale mi-a iesit ca am Vaginita( din cate stiu, exista mai multe tipuri de vaginita, dar doctora nu mi-a spus pe care o am, decat mi-a spus ca de obicei se ia prin transmitere sexuala, si mi-a dat tratament). Ce mi-a spus m-a pus pe ganduri: cu transmitere sexuala, adica iubitul meu a avut contact sexual cu alta fata, ceea ce eu nu cred.

Rezultatul examenului secretiei vaginale a fost:
Protozoare: TV+(Tricomonas vaginalis ?)
Microorganisme: GV+, coci
Flora microbiana:frecventa.
    Intrebarea mea este: TV+ inseamna Tricomonas vaginalis(acel tip de vaginita, ce se transmite pe cale sexuala)? Este posibil ca iubitul meu sa fi luat aceasta vaginita de mai mult timp, si sa se mainifeste abia acum(dupa 5 ani)?

Multumesc anticipat

Ultima oara a fost editat de asa (2010-07-11 23:52:36)

#2 2010-07-12 01:18:30

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Intrebare vaginita trichomonas

Inseamna ca ai trichomonas. Intr-adevar in aproape toate cazurile trichomonas se ia pe cale sexuale, ar mai putea sa se ia prin folosirea de lenjerie intima inefctata, folosirea proasoapelor in comun dar astea sunt ff rare cazurile. Nu e posibil sa fi luat acu 5 ani si sa se manifeste doar acu lol
E prima analiza de secretie facuta ?

#3 2010-07-12 10:02:35

asa
New member

Da este prima analiza. Asa ma gandeam si eu, si mai ales din ce am si citit pe internet, nu are cum decat sa o fi luat-o de curand,eu tot mai speram lol ca poate nu a luat pentru ca a avut relatii cu alte fete. Multumesc pentru raspuns.

Ultima oara a fost editat de asa (2010-07-12 10:05:34)

#4 2010-07-12 15:28:42

_Summer_
Platinum member

neutral Un doctor te-ar putea lamuri mai bine...

#5 2010-07-12 15:33:27

asa
New member

Doctora si asistenta mi-au spus razand ca se transmite pe cale sexuala, si ca barbatii refuza sa recunoasca sau dau vina pe noi. Mi-e mie imi vine greu a crede ca a avut contact sexual cu alcineva, in conditiile in care locuim impreuna si stam tot timpul impreuna + chiar daca ar fi fost sa fie asa, el e foarte atent si nu s-ar fi riscat sa o faca neprotejat, mai ales cu o straina. Refuz ideea  ca m-a inselat sad.

Publicitate

loading...

#6 2010-07-12 20:00:42

_Summer_
Platinum member

Pai asa e cum au spus ele, din pacate. Trichomonas e BTS. Gandeste-te, eventual de unde ai mai fi putut lua...
Cu el ai vorbit, i-ai spus ceva ?

#7 2010-07-13 10:08:34

asa
New member

Normal ca am vorbit, cum am ajuns acasa. El spune ca nu m-a inselat si ca sigur daca a luat-o a luat-o in alt fel, dar nu asa. Oricum acum urmam amandoi tratament.

#8 2010-07-13 10:21:40

spal_calc_gatesc
New member
Inregistrat: 2010-07-07

asa a scris:

Normal ca am vorbit, cum am ajuns acasa. El spune ca nu m-a inselat si ca sigur daca a luat-o a luat-o in alt fel, dar nu asa. Oricum acum urmam amandoi tratament.

''..el spune ca nu m-a inselat...'' hai sa fim serioase care barbat ar recunoaste in fata ca ne-a inselat  eu sunt de parere ca intrebari ca acestea nu-si au rostul stiind din start care le e raspunsul parerea mea...

Asta-s eu.... si alta mama nu mai face

#9 2013-06-20 20:25:38

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Eu zic sa nu iei tratament de capul tau si chiar daca te mananca sa nu te scarpini ca dupa poate te ranesti... Incearca sa te speli cu ceai de galbenele si bicarbonat, te mai calmeaza.
Cat despre calea de transmitere nu stiu ce sa zic, daca ai mai avut inainte, nu mai poti avea iar? ca si cum ar "recidiva" boala. Asteapta si raspunsul altor fete inainte sa-l suspectezi pe iubitul tau...

#10 2013-06-20 21:28:56

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mergi la medic pentru analize si daca este trichomonas faceti amandoi tratament, in acelasi timp.

#11 2013-06-21 09:20:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai chiar asa e, trichomonas se transmite doar prin sex, insa mergi intai la medic sa vezi daca intr-adevar asta e

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.