homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Picioare umflate!

#1 2007-07-20 12:23:40

egeria
New member
Inregistrat: 2006-09-30

picioare umflate!

trebuia s-mi vina ciclu de o sapt  si cred ca sunt putin dereglata hormonal, dar in fiecare seara de  cateva zile mi se umfla picioarele  si n-am patit niciodata in viata mea asa ceva, o fi din cauza ca nu mi-a venit ciclu?

#2 2007-07-20 12:26:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: picioare umflate!

nucred ca are vreo legatura cu intarzierea...daca n a motive sa suspectezi o sarcina dar nici nu apare in cateva zile dte la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2013-06-25 02:35:59

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Buna tuturor! Ma confrunt si eu cu o problema la nivelul picioarelor si mai nou si al degetelor mainilor. Mi s-au umflat picioarele de cateva zile si ma dor. Intr-adevar am stat ceva timp in picioare ca am fost acasa si am avut de lucru, dar pana nu demult n-am avut probleme. Sa fie si de la caldura, oare? M-am gandit la acest aspect, deoarece sarat nu mananc si beau apa suficienta, altadata si mai mult de 2 litri, dupa cum mi-e sete. Nu stiu ce as putea avea, v-ati confruntat cu astfel de probleme?

Inca ceva, de un timp mi se zbat muschii de la mana stanga, efectiv se misca necontrolat de parca ar avea epilepsie rotfl2 sa fie oare lipsa de calciu/magneziu??

#4 2013-06-25 06:50:48

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

reactii de spasmofilie. ar fi bine sa faci o cura de calciu cu magneziu si vitamin d. aceleasi simptome le-am avut si eu anul trecut cand eram foarte stresata si era cald afara, fapt ce accentua starea de rau...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#5 2013-06-25 15:49:51

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Da, sunt si stresata si trec printr-o perioada mai aiurea... Cred ca am sa-mi fac ceva analize si o sa fac si o cura cu calciu si magneziu. De multe ori mai si ametesc si am senzatia ca pic din picioare...

LE: acuma incep sa-mi amorteasca si picioarele cesafac

Ultima oara a fost editat de pinkyheels (2013-06-26 19:41:52)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.