|
Nu esti logat.
Am o mare nelamurire-2#20 2013-07-09 21:12:29
Re: Am o mare nelamurireSa inteleg ca nu esti protejata cand re/iei prima folie nu? in rest daca ai continuitate, fie si a doua flie e ok? Multumesc pt raspuns! Offline #21 2013-07-09 21:29:25
Re: Am o mare nelamuriredaca le iei in prima zi de menstra esti protejata chiar de la prima pastiluta. protectia e continuua atata timp cat sunt administrate corect (fara pastile uitate mai mult de 12h, antibiotice, ceai de sunatoare, voma in primele 4h de la luarea pastile, mai multe scaune moi/apoase la fel in primele 4h; toate acestea scad protectia si necesita protejare suplimentara) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #22 2013-07-10 14:35:32
Re: Am o mare nelamurireIu-hu! Mi-a venit menstruatia Offline #23 2013-07-11 00:41:59
Re: Am o mare nelamurire
este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|