|
Nu esti logat.
Reactii dupa chiuretaj-2#20 2010-06-23 16:02:52
Re: reactii dupa chiuretajsi de ce nu mergi la doctor? iubesc si sunt iubita Offline #21 2010-06-23 16:08:30
Re: reactii dupa chiuretaj
Da, exact. Multumesc! :-D Offline #22 2010-06-23 17:55:20
Re: reactii dupa chiuretajNu sunt multe , dar era destul de mare si nu cred ca e normal Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... Offline #23 2010-06-28 01:24:03
Re: reactii dupa chiuretajBuna.. revin si eu cu o intrebare .. deja am 13 zile de la avortul prin aspiratie... Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... Offline #24 2010-06-28 09:30:49
Re: reactii dupa chiuretajPai pe 23 ziceai ca mergi la dr a doua zi. Ai fost? Ce ti-a zis? Eu nu cred ca e normal, mai ales cu cheaguri asa mari cum le spui tu. Poate nu te-a curatat bine. Daca ai fost si ti-a dat antibiotice ca vad ca le mentionezi, nu ti-a facut eco? Cam dubioasa sangerarea asta asa tarzie. Ce culoare e? Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-28 12:01:12
Re: reactii dupa chiuretajbuna am si eu o nelamurire pe 19 mai am facut un chiuretaj cand dr ma chemat la control sa vada cum decurge totul dupa interventie mia prescris un antibiotic ca sa elimin cheagurile mia prescris si anticonceptionale.astazi suntem suntem in 28 iunie au trecut aproape 40 de zile si eu inca mai am sangerari multe fete imi spun ca e normal altele spun ca nu ce sa fac si ce sa cred? doctorul la randul lui mia spus ca e posibil sa am si 30 sau 40 de zile scurgeri de genul.va rog ajutatima Offline #26 2010-06-28 12:07:36
Nu e bine ceea ce ai tu.Posibil sa ai resturi.Sangerarea dupa un curetaj nu trebuie sa fie mai mare de 3 zile.Mergi la medic. Ultima oara a fost editat de Chrys (2010-06-28 12:10:50) Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline #27 2010-06-28 16:56:35
Nu am mai fost la doctoritza deoarece a spus k nu am de ce sa ma ingrijorez de la cheagul acela mare , deoarece este nomal.Aseara iar mi`au curs 2 cheaguri insa nu f mari. NU mi`a facut ecografie dupa avort deloc. Poy despre culoare ce sa zik, a fost si rosu deschis , si roz, si maro.. iar cheagurile sunt rosu deschis-rosu inchis Ultima oara a fost editat de doaroiluzie (2010-06-28 17:00:23) Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... Offline #28 2012-04-01 17:38:35
Re: reactii dupa chiuretajacum 4 zile am facut si eu un avort cu chiureta.Sangerarile st ok,am avut pana ieri dar f f putin,doar cate o pata micuta,insa am dureri asemanatoare cu cele menstuale,crame sh o stare de balonare.E in regula?st putin speriata Offline #29 2012-04-01 22:12:55
Re: reactii dupa chiuretajdin cate am citit eu pe aici ar fi in regula, dar mai asteapta si alte pareri... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #30 2013-07-21 00:54:55
Re: reactii dupa chiuretajsalut ! Am si eu aceeasi problema pe care o au maj. fetelor de aici... am incercat sa fac o intrerupere de sarcina la aprox 5 sapt cu ergomet si artrotec la recomandarea medicului meu. Nu a mers. la eco am constatat ca sarcina era inca in evolutie, fapt pt care am recurs la avort prin aspiratie la 7 sapt. A fost extraordinar de dureros. nu reusea nici macar sa introduca sonda pt a aspira din cauza uterului meu foarte ingust, care nu s-a dilatat de la injectia facuta. Acum imi este teama ca nu m-a curatat bine. dupa nu am sangerat aproape deloc. doar niste scurgeri maronii vreo 4 zile. am luat ergomet pe cale orala, amoxicilina, diclotard si no spa pt a mentine uterul deschis, insa nimic. dr a zis sa revin la control la 2 sapt de la chiuretaj. au trecut 5 zile. medicamentele nu prea le-am luat la timp. acum am din nou stari de greata, am ramas cu o burtica bombata, inca ma mai dor sanii si urinez non stop, dar fara usturimi. scurgerile ( care nu erau urat mirositoare, ci ca la sf de CM, poate putin mai lichide si rozalii uneori), au disparut definitiv. Dr a spus ca e posibil sa imi curga si cheaguri, insa eu nici macar nu am sangerat... Offline #31 2013-07-21 11:40:48
Re: reactii dupa chiuretajeu nu ma pricep la avorturi ca n-am facut niciunul, dar te sfatuiesc sa mergi la alt medic sa-i expui problema ta, unul care se pricepe si care sa se ingrijeasca de pacienta lui/ei. Nu sta asa, mai bine sa fii linistita, decat sa traiesti cu frica. Offline #32 2013-07-21 13:14:38
Re: reactii dupa chiuretajdeea,mai incerca s ail suni si sa vb cu el.pana la urma e meseria si datoria lui sa se ingrijeasca de paciente. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|