|
Nu esti logat.
La cat timp dupa rmn poti ramane insarcinata?#1 2013-07-26 23:16:39
La cat timp dupa rmn poti ramane insarcinata?Buna seara! ?n luna martie anul acesta, am făcut un RMN la cap si la coloana cervicala, fara substanta de contrast. In urma investigatiilor nu mi-a iesit nimic. As dori să știu dacă trebuie să aștept un an să pot răm?ne ?nsărcinată. Doctora inițial nu a vrut să imi dea trimitere să fac aceste investigatii spun?ndu-mi că trebuie să astept mult timp după să pot face un bebe. Dacă nu mi-a făcut cu substanță de contrast trebuie să mai aștept? Mulțumesc! nimic nu este etern... Offline #2 2013-07-27 10:21:34
Re: La cat timp dupa rmn poti ramane insarcinata?Da. Nu substanta de contrast reprezinta cea mai mare problema, ci radiatiile. Offline #3 2013-07-27 12:50:33
Re: La cat timp dupa rmn poti ramane insarcinata?RMN-ul nu utilizeaza radiatii ionizante ci unde electromagnetice . Offline #4 2013-07-27 13:18:21
Re: La cat timp dupa rmn poti ramane insarcinata?este suficient sa astept un an? multumesc pentru raspunsuri nimic nu este etern... Offline #5 2013-07-27 13:31:14
Re: La cat timp dupa rmn poti ramane insarcinata?deci daca sigur ai facut RMN (si nu CT) nu e cazul sa astepti ...acesta nu radiaza. poti astepta sa treaca luna respectiva, dar 1 an este muuuult timp!!!!!! Ultima oara a fost editat de mikado (2013-07-30 22:11:34) . Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-27 13:47:36
Re: La cat timp dupa rmn poti ramane insarcinata?sigur am facut rmn! multumesc pentru raspunsuri. eram nelamurita pentru ca m-a speriat un pic cand mi-a spus initial ca nu trebuie sa raman mult timp insarcinata. nimic nu este etern... Offline #7 2013-07-30 17:40:43
Re: La cat timp dupa rmn poti ramane insarcinata?mda...nu e cazul sa te stresezi, cum bine zice mikado....nici un risc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|