homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibila sarcina?

#1 2013-08-02 16:08:25

AndreeaA1988
New member
Inregistrat: 2013-07-10

posibila sarcina?

Buna! Am o problema... Timp de o luna de zile am luat anticonceptionale Mercilon pentru contraceptie si a fost totul ok. De la a doua folie am avut spotting la jumatatea foliei, spotting ce a devenit menstruatie dupa o saptamana. Doctorita mea mi-a spus ca nu poate fi menstruatie la doua saptamani de la ciclul anterior. Am terminat folia de Mercilon si doctorita mi-a recomandat Rigevidon. Mi-a spus sa astept 10 zile sa vina "adevarata" menstruatie. Nu a venit nici macar dupa 11 zile si doctorita mi-a spus ca poate fi o sarcina. Am facut trei teste Surecheck si au iesit negative. Convinsa fiind ca e o dereglare hormonala de la AC, doctorita mi-a dat Orgametril, 10 zile, 3 pastile/zi. Mi-a spus ca menstruatia o sa-mi vina dupa cele 10 zile; uneori chiar poate aparea in timpul pastilelor.
Eu inca nu sunt convinsa ca nu sunt insarcinata... Mentionez ca ultimul contact a fost pe 21 iunie... Deci, ar fi cam 5 saptamani... In perioada asta am mai avut dureri de ovare... Chiar si azi, dupa ce am luat Orgametril, la vreo 4 ore au inceput sa ma doara ovarele...

Exista sanse sa fiu insarcinata sau este o dereglare hormonala?

#2 2013-08-02 16:11:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: posibila sarcina?

Normal ca daca ai avut menstruatie peste folie nu ti-a mai venit si in pauza... trebuia sa iei foliile urmatoare normal, in primele 3 luni de AC pot aparea asemenea fenomene, pana se obisnuieste organismul cu ele
Asa nu vad ce sens are sa le schimbi dupa o luna, sa le iei orgametril etc

#3 2013-08-02 16:13:52

AndreeaA1988
New member
Inregistrat: 2013-07-10

Re: posibila sarcina?

ok... doctorita mea a zis "nu are cum sa fie menstruatie!" si eu am avut aceeasi parere, fiind la prima folie ever, corpul meu trebuie sa se obisnuiasca... ... mersic pt raspuns. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.