|
Nu esti logat.
Intreruperea anticonceptionalelor si acneea#1 2013-08-12 21:23:54
intreruperea anticonceptionalelor si acneeaDupa intreruperea anticonceptionalelor daca inainte sa le iau am avut acnee aceasta va reaparea?Sau se poate agrava?Precizez ca le trebuie sa le iau pentru ovare micropolichistice prescrise de doctorul ginecolog.Dar inca nu stiu ce sa fac?Din cate am citit poate fi mai rau dupa intreruperea lor. Offline #2 2013-08-13 00:02:13
Re: intreruperea anticonceptionalelor si acneeain cazul meu au reaparut cosuletele dupa intrerupere si da..erau mai multe in sensul ca inainte de a lua anticonceptionale nu prea aveam pe spate si piept iar dupa intrerupere da..mai ales in preajma menstruatiei.aveam perioade cand imi spuneam ca sunt plina de cosulete pe spate(le am intrerupt cam 6 luni).acu iau iar anticonceptionale de aproape o luna si se vede diferenta(e mult mai bine) Offline #3 2013-08-14 22:40:12
Re: intreruperea anticonceptionalelor si acneeaDar ai luat pentru tratament hormonal sau doar pentru protectie?Eu am niste chisturi si medicul ginecolog mi-a prescris si acuma am acnee dar imi este frica ca dupa 2-3 luni de tratament va trebui sa le opresc si imi vor reaparea mai grav.El a zis ca nu dar sincer nu stiu ce sa zic... Offline #4 2013-08-18 10:58:43
Re: intreruperea anticonceptionalelor si acneeaEu am luat pentru protectie.dar inainte de a lua anticonceptionale aveam cosulete pe fata ,ici colo uneori, care au disparut aproape complet in timp ce am luat yasmin . iar dupa ce n am mai luat mi au reaparut dar mai multe decat aveam inainte sa iau anticonceptionale .dar am inceput sa iau iar anticonceptionale si acu iar e mai bine.acneea la mine dupa intrerupere poate e un mic efect secundar datorita intreruperii care cu timpul banuiesc ca nu ar mai fii.asa a fost in cazul meu ,prietena mea nu a avut nicio problema dupa intreruperea lor Ultima oara a fost editat de ruandra (2013-08-18 11:00:10) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|