|
Nu esti logat.
Pastila de a doua zi - efecte secundare sau sarcina?#1 2013-09-04 23:10:37
pastila de a doua zi - efecte secundare sau sarcina?Buna. Va scriu caci sunt destul de ingrijorata. Am 29 de ani. De 5 ani nu mai am voie sa iau niciun fel de contraceptiv deoarece am hipotiroidie autoimuna. Mi s.a spus ca daca vreau sa raman insarcinata, va trebui sa fac probabil un tratament inainte pentru a se intampla acest lucru. Am folosit ca metode contraceptive prezervativul, cel mai adesea. In ultimele luni menstruatia a durat 24 zile, iar in luna august mi.a venit pe 19. A durat 4 zile ca de obicei. Pe 25 august, in urma contactului sexual, s.a rupt prezervativul. Am luat escapelle dupa 2 ore si timp de 7 zile am avut doar dureri de burta, sani sensibili la palpat si ameteli usoare care dispareau destul de repede. Ieri, la aproape 10 zile de la luarea pastilei, am gasit o pata de sange, iar astazi, dureri, ameteli si sangerare de culoare rosu aprins cam ca in perioada menstrei. Conform calendarului pe care il completez cu regularitate, menstra trebuie sa apara peste 8 zile. Am citit si recitit acel prospect de la escapelle, am citit multe comentarii pe net, insa totusi as vrea sa va cer parerea. Pot fi acestea semnele unei sarcini? E posibil asa ceva dupa 10 zile? Am citit ca este ok daca fac un test dupa 14 zile de la contactul sexual. Mai am de asteptat si sangerarea asta parca nu se mai opreste. Ce parere aveti? Multumesc. Ultima oara a fost editat de Ralukita (2013-09-04 23:12:20) Offline #2 2013-09-05 10:24:47
Re: pastila de a doua zi - efecte secundare sau sarcina?mai degraba sangerarea e un efect secundar al postinorului Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|