homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasemin (nu sunt eficiente)?????

#1 2013-09-04 22:28:35

ariana1
New member
Inregistrat: 2012-03-30

Yasemin (nu sunt eficiente)?????

Seara tuturor,am o intrebare fetelor.ma tot contrazic cu o prietena aicea si vreau sa vad mai multe pareri ca deja ma baga in sperieti.deci am avut menstruatia luna lui august (dar nu prea mi'a placut cum a decurs (a fost mai mult scurgeri maronii decit rosii) ,antico leam inceput intr'o lune  iar presupusa menstr sa finisat marti dar partial mai erau eliminari maronii si mercuri .seara am avut contact neprotejat ,dar cu teerminare afara (apoi au mai fost citeva ,dar in zile diferite) acum intrebarea mea este : daca iau anticonceptionale in fiecare zi la aceeasi ora si cu ejeculare afara exista riscuri? Ca pretena asta a mea nu foloseste si ma exaspereaza ca Yaseminul ii slab  "/ zice ca a citit ea si nu se vb de bm de el .voi ce ziceti??

#2 2013-09-04 22:36:01

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Yasemin (nu sunt eficiente)?????

Anticonceptionalele,luate la aceasi ora,consecutiv 21 de zile si apoi pauza 7 zile ,fara a lua antibiotice,fara a manca gref,fara a voma sau avea diaree,asigura protectie!! poate si ejacula in vagin!

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2013-09-04 22:38:47

ariana1
New member
Inregistrat: 2012-03-30

Nohh asa stiam si eu ...dar duduia asta ma baga in sperieti "/  ms de rs

#4 2013-09-05 12:40:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

data viitoare posteaza la un topic deja existent, nu se deschid subiecte pt. orice intrebare!

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.