|
Nu esti logat.
Escapelle#1 2013-09-15 15:29:17
EscapelleBuna ziua ! Ma numesc Corina, am 18 ani si am o problema.. Pe data de 3 august (noaptea) am luat prima data Escapelle in urma unui accident (s-a rupt prezervativul). Din pacate, in noaptea de 4 august am avut din nou un accident in urma folosirii prezervativului, de data asta a ramas in mine. Am citit pe prospect ca daca am contact sexual dupa ce am luat Escapelle, acesta nu isi mai face efectul si in cazul contactului de dupa, deci am fost nevoita sa iau Escapelle din nou. Stiu ca aceste medicamente sunt foarte toxice pentru organism insa nu prea am avut de ales. La o saptamana dupa aceste accidente, pe data de 10 august mi-a venit ciclul menstrual. A tinut normal, insa era mai putin cantitativ. Pe data de 27 august am avut contact sexual neprotejat insa a durat cateva minute, partenerul meu nu a ejaculat deloc. Din nou pe data de 2 si 3 septembrie am avut contact sexual neprotejat dar partenerul meu nu a ejaculat in mine. Pe data de 8 septembrie trebuia sa imi vina din nou ciclul menstrual dar inca nu mi-a venit pana in ziua de azi. Am dureri de burta ca si atunci cand urmeaza sa imi vina ciclul insa aceasta durere a inceput deja de ieri si imi e teama ca poate imi imaginez eu aceasta durere din cauza stresului (daca e posibil asa ceva). Ciclul meu menstrual nu a fost niciodata unul regulat, mereu intarzie 2-7 zile. Ba chiar am mai patit sa imi intarzie o saptamana- doua. Este posibil sa fi ramas insarcinata sau e un efect advers al Escapellului (totusi am luat 2 una dupa alta) ? Astept un raspuns cat mai rapid ! Offline #2 2013-09-15 15:33:53
Re: EscapellePoti face un test, au trecut deja mai mult de 3 aptamani de atunci Offline #3 2013-09-15 15:42:19
Re: EscapelleAsta voi face. Daca se intampla vreo schimbare, va anunt, in cazul in care a mai patit cineva ceva asemanator. Multumesc mult pentru ajutor si o zi buna ! Offline #4 2013-09-16 10:45:55
Re: Escapelle
Avind in vedere multitudinea de accidente....nu ar fi de dorit sa te gindesti serios la o metoda de contraceptie mai putin dependenta de hazard? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|