|
Nu esti logat.
Karissa si saptamana 1#1 2013-09-19 21:26:38
Karissa si saptamana 1Buna tuturor, Ultima oara a fost editat de isis129 (2013-09-19 21:27:47) Offline #2 2013-09-19 21:51:11
Re: Karissa si saptamana 1protejeaza-te suplimentar 7 zile dupa pastila luata cu intarziere Offline #3 2013-10-03 21:39:07
Re: Karissa si saptamana 1Buna fetelor,revin la voi cu o problema si astept din partea voastra niste pareri.Am luat timp de 3 ani fara intrerupere Marvelon21(cand nu s-a mai gasit pe piata l-am schimbat cu Desorelle)iar apoi cu Merclion.Din cauza ca de la mercilon mi-au aparut pete am oprit administrarea si am facut pauza de doua luni.In acest timp mi-am facut analizele care au iesit ok iar medicul mi-a recomandat Karissa pe care le iau de vinerea trecuta.Ma simt ok cu ele insa singura problema este ca desi le-am luat in perioada menstruatiei nu am avut spotting.Stiu ca nu este obligatoriu sa ai,insa mi-e frica ca nu cumva sa nu-si faca efectul...iar in afara de asta am observat lipsa apetitului sexual si diminuarea secretiei.Din pacate sunt f ocupata cu locul de munca iar timpul nu imi permite inca o vizita la doctor..pana luna viitoare cand voi putea ajunge m-am gandit ca poate ma lamuriti voi.Apopo am citit pe net despre niste suplimente 4 Feminia parca le zicea si cica anuleaza efectele secundare ale ac.Voi ati incercat? Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #4 2013-10-04 12:46:08
Re: Karissa si saptamana 1Un sfat va rog mult? Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #5 2013-10-04 12:47:44
Re: Karissa si saptamana 1foarte bine ca nu ai avut spotting, e un efect secundar, deci o anomalie, nu o regula Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|