|
Nu esti logat.
Tratament cu moldamin si anticonceptionale...????#1 2013-10-04 13:46:07
tratament cu moldamin si anticonceptionale...????Buna fetelor va rog cine stie daca moldaminul scade efectul anticonceptionalelor! Ieri am fost la doctor si mi-a prescris moldamin injectabil unu pe luna timp de 4 luni! As vrea sa styu saca scade protectia tinand cont ca il fac in prima sapt din blister! Offline #2 2013-10-04 14:18:09
Re: tratament cu moldamin si anticonceptionale...????da, scade protectia, si avand in vedere ca e cu absorbtie indelungata si eliberare prelungita, nu te poti baza nici pe regula cu cele 7 zile de prezervativ. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-10-04 15:46:26
Re: tratament cu moldamin si anticonceptionale...????
Yoyo...am raspuns si eu la intrebarea asta intr-un alt loc....cred ca e postare multipla Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2013-10-04 15:49:02
Re: tratament cu moldamin si anticonceptionale...????da, acum am vazut, doc. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|