homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scoala de asistent de farmacie

#1 2013-09-24 12:40:18

Loolitah
Membru
Inregistrat: 2011-10-20

scoala de asistent de farmacie

Buna,

Imi puteti spune cat  castiga un asistent de farmacie si daca se face diferenta la angajare intre unul care a terminat facultatea de asist de farmacie si cineva cu postliceala?

#2 2013-09-24 13:20:21

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

Re: scoala de asistent de farmacie

asistentul de farmacie castiga aproximaiv 1000 de ron...poate mai mult...nu pot sa iti spun sigur. dar avand in vedere k facultatea de farmacie dureaza 5 ani pe cand scoala de asistent de farmacie dureaza 3 este de la sine inteles ca se face o diferenta la angajare. farmacistul este farmacist si asistentul de farmacie este asistent. studiile si cunostintele nu sunt aceleasi...si salarul difera. farmacistul va castiga mai mult!
LE: din cate stiu eu pentru asistent de farmacie este doar un fel de postliceal...facultate nu stiu sa fie. in cazul in care ar exista si facultate de asistent farmacit...nu cred ca se face vreo diferentiere la angajare avand in vedere k studiile si calificarea sunt aceleasi dupa facultate/postliceala de asistent de farmacie.

Ultima oara a fost editat de cinderela (2013-09-24 13:24:05)

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#3 2013-10-09 15:32:14

doinita27
Membru
Inregistrat: 2013-10-09

Buna ziua.As dori sa stiu daca exista Facultate de Farmacie care urmata,sa echivaleze studiile unei postliceale?

Ultima oara a fost editat de doinita27 (2013-10-09 15:33:29)

#4 2013-10-10 07:53:51

daenarys
Vizitator

eu nu stiu sa existe
se faceau echivalari dar acum cativa ani buni.acum eu stiu ca nu se fac
in bucuresti inca se castiga ok ca asistent de farmacie,cu conditia sa te misti bine si s arezisti la foarte mult stres.
poti sa ai salariu de 1000 de lei dau de peste 2000 depinde de experienta,negocieri si de companie.
meseria e f frumoasa dar stresanta

Ultima oara a fost editat de daenarys (2013-10-10 08:01:50)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.