|
Nu esti logat.
Care sunt sansele sa fiu insarcinata?-2#20 2013-10-25 13:06:55
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?ok cred ca am luat-o razna maxim (acum doua saptamani ma diagnosticasem singura cu cancer de col) iar acum cred ca sunt insarcinata. La asta ma gandesc de cand m-am trezit parca-s nebuna nu alta . Voi ce parere aveti? Am avut menstruatia pe 14 septembrie si apoi pe 12 octombrie ma tine cam 5 zile. Am avut 3 contacte sexuale de pe 18 octombrie fara protectie doar ca a iesit inainte sa ejaculeze, stiu ca si asa exista riscul de sarcina. As putea fi insarcinata? Ma gandeam sa fac un test de sarcina dar este prea devreme Cred ca acum sunt la ovulatie (nu am stiut niciodata sa tin cont de ea pentru ca in ultimii 7 ani am luat pastile) pentru ca am de 2 zile secretie mai abundenta iar azi era putin maronie...Ultimul contact l-am avut pe 21 noaptea. Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2013-10-25 13:19:51) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #21 2013-10-25 14:06:52
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?daca acum esti la ovulatie nu prea sunt sanse, spermatozoizii traiesc maxim 5 zile de pe 18 pana acum, daca prin absurd ar fi scapat vreunul, nu mai supravietuia Offline #22 2013-10-25 15:05:53
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?heim, multumesc pentru raspuns siinteleg ce zici tu dar eu nu stiu daca acum sunt la ovulatie asa banuiesc... si ultimul contact l-am avut pe 21 noaptea Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #23 2013-10-25 15:13:26
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?pai eu ce sa-ti zic... de ce nu folositi o metoda mai sigura ? teoretic se zice ca daca era primul contact sau urinase inainte etc. nu e cu risc metoda asta, dar mai sunt si scapari Offline #24 2013-10-25 15:24:24
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?:(eu am luat 7 ani pastile pana in aprilie anul acesta (recomandate de medic nu de capul meu) dar in ultima perioada respectiv in ultimele 4 luni (ianuarie aprilie) am avut probleme grave cu acneea (atunci luam artizia)si nici acum nu am scapat 100% desi inca mai fac tratamentul de la dermatologie. Acneea s-a ameliorat treptat dupa ce am renuntat la pastile iar acum sunt bine. Iar cu prezervativ eu am destul de greu orgasm, ref la contactele de mai sus a fost mereu primul contact si nu a mai intrat apoi. Banuiesc ca sunt la ovulatie ca m-am uitat aici pe site la calendarul feritilitatii si maine sunt cu gradul maxim de fertilitate iar pe 21 eram in prima zi de ovulatie. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline Publicitateloading...
#25 2013-10-31 10:35:53
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?Heii buna,am o intrebare:e posibil sa fii totusi insarcinata daca am facut testul azi pe la 2 si putin si a iesit negativ...trebuia sa imi vina pe 9 si azi este 21....si m-am gandit ca pot fi insarcinata deoarece pe data de 12 si 19 am avut contact sexual neprotejat..dar nu a avut loc ejacularea in acest timp....si m-am gandit ca am putut ramane din cauza la "picatura plecarii",am mai auzit de ca poti ramane din cauza asta....si totusi nu sunt atat de sigura pe test...mai e faptul ca am fost racita in perioada asta si am luat pastile...nu stiu acum care e cauza intarzierii si vroiam o parere :-? Offline #26 2013-10-31 11:16:50
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?la intarzierea asta iesea pozitiv orice test daca era sa fii insarcinata, don't worry Offline #27 2013-10-31 15:12:20
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?12 si 19 luna aceasta.. tesul l-am facut pe 21...si am 22 de zile de intarziere...care ar fi cauza daca nu sunt insarcinata?ar trebui sa repet testul sau sa merg direct la medic sa stiu exact Offline #28 2013-10-31 16:01:20
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?Buna, Lidia! Offline #29 2013-10-31 17:30:03
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata?Nu am luat niciun fel de anticonceptional niciodata...si de aceea inca sunt in dubii Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|