|
Nu esti logat.
Scurgere gelatinoasa#1 2013-11-04 17:02:56
Scurgere gelatinoasaAcum cateva zile am avut o scurgere transparenta si gelatinoasa si acum ma dor foarte tare ovarele . Este posibil ca scurgerea aceea sa fie de la faptul ca eram in perioada de ovulatie ? Mentionez ca pe 15 ar trebui sa-mi vina . Este normal sa am dureri inainte cu aproape doua saptamani sa-mi vina? Ultima oara a fost editat de Laura1234 (2013-11-04 17:03:45) Offline #2 2013-11-04 17:11:37
Re: Scurgere gelatinoasada, scurgerea respectiva e normala la ovulatie si da, uneori ovulatia este insotita de dureri, sensibilitate si chiar spotting. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-11-04 23:29:55
Re: Scurgere gelatinoasaImi cer scuze ca postez mesajul meu si aici, insa am o mare nelamurire si sunt putin nelinistita. Am inceput sa iau Mercilon acum 5 zile, dintr-a cincea zi a menstruatiei iar ieri seara am observat ca am un fel de scurgere albicioasa, putin gelationasa, mai consistenta decit cea obisnuita, pe care am observat-o in momentul in care mi-am facut spalaturi vaginale - deci nu curge de la sine. E din cauza anticonceptionalelor sau am motive sa ma ingrijorez? Am mai luat Mercilon acum doi am, la sfatul medicului, insa nu imi amintesc sa fi avut vreo scurgere anormala. Mentionez ca scurgerea ca nu are nici un miros neobisnuit. Multumesc. Offline #4 2013-11-05 23:49:19
Re: Scurgere gelatinoasaMa poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns? Offline #5 2013-11-06 01:49:48
Re: Scurgere gelatinoasaeu cred ca cel mai indicat ar fi un dr. ginecolog e desul de riscant sa faci ceva urmand niste sfaturi ,el este in masura sa iti dea un tratament ,mai ales daca iei ac la recomandarea lui. este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline Publicitateloading...
#6 2013-11-06 08:25:44
Re: Scurgere gelatinoasaSilvia, e normal sa se modifice secretia cand iei AC, dar daca incepi sa ai mancarimi sau usturimi mergi la medic Offline #7 2013-11-06 20:53:09
Re: Scurgere gelatinoasaAu trecut citeva zile de la mesajul initial iar scurgerea a devenit ceva mai lichida si mai transparenta deci inclin sa cred ca e intr-adevar de la AC. In rest nu am nici mincarimi, nici usturimi si nici nu e urit mirositoare. Si nici vreun alt simptom in afara de niste stari de greata care au disparut ieri. Problema e ca doctorul meu e in Romania, eu nu sunt in tara si de aceea am zis sa intreb pe forum. Pana nu termin folia nu reusesc sa ajung la el oricum. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|