homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Racita in 3 saptamani de sarcina

#1 2013-11-11 06:53:02

mihaela alexandra
New member
Inregistrat: 2013-10-31

racita in 3 saptamani de sarcina

neata la toata lumea  hjarta     am o mare problema am racit foarte tare si sunt insarcinata in 3 saptamani....tusesc pana am stari de dat afara si stranut si am nasul infundat deabia respir si ma mai doare si capul....ieri mi-am pus 2 picaturi in nas de vibrocil picaturi nazale k nu mai puteam sa dorm ....credeti ca are ceva daca am pus picaturi ? e cv de rau pt bebe daca sunt asa racita?.....ce as mai putea lua pt raceala asta ? va multumesc smile

#2 2013-11-11 09:33:19

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Re: racita in 3 saptamani de sarcina

sanatate multa. mergi la medicul cre te monitoreaza, chiar si la medicul de familie, ei stiu ce poti lua ca si insarcinata. nu lua nimic fara avizul lor. important e sa nu faci febra. bea ceai caldut cu multa lamaie si fugi la medic.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#3 2013-11-11 10:22:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ocilococcinum poti lua fara probleme (e homeopat), vitamina C

#4 2013-11-11 11:15:58

mihaela alexandra
New member
Inregistrat: 2013-10-31

multumesc frumos pentru sfaturi smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.