homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pareri si sfaturi despre anticonceptionale

#1 2013-08-30 18:18:41

ionela1987
New member
Inregistrat: 2013-08-01

pareri si sfaturi despre anticonceptionale

Buna ziua la toata lumea . va rog daca se poate sa imi sp si mie daca la doctoreasa la cabinet ofera anticonceptionale ori pareri sugestii despre metodele metode anticonceptionale si daca se ofera ceva reduceri studentilori , ori daca merg cu carnetul de elev pt o sedinta de plenning familial. va multumesc astept cu mult interes parerile si raspunsurile dumneavoastra

#2 2013-08-31 11:49:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: pareri si sfaturi despre anticonceptionale

Daca te intereseaza reducerile sau sa ti se ofere contraceptive gratuit, atunci e bine sa te adresezi unui cabinet din reteaua guvernamentala(se gasesc in maternitati in general).
Acolo unde activez eu, consultatie e contra-cost si nu se dau contraceptive gratuit de la cabinet

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2013-09-12 19:34:14

ionela1987
New member
Inregistrat: 2013-08-01

multumesc mult , o maternitate unde sa pot merge se poate sa-mi spuneti ? va multumesc

#4 2013-09-14 11:43:48

Onutzzyca
New member
Inregistrat: 2012-08-17

Buna fetelor! De 2 ani nu mai iau AC, inainte luam Yasmine, iar acum vreau sa iau din nou si nu stiu care ar putea fi asemanatoare cu Yasmine, pentru ca m-am simtit foarte bine cat timp le-am luat, dar acum din cate am inteles sunt retrase de pe piata sau ceva de gen. Sunt plecata din oras si nu reusesc sa ajung prea curand la doctora, desi nu cred ca mi-ar face prea multe analize pentru o recomandare. Tin sa precizez ca fac parte din categoria femeilor care nu isi doresc nici in vis un copil (cel putin momentan sau nu neplanificat smile ) si nu vreau sa stau stresata de fiecare data, "oare isi fac sau nu efectul pastilele?". Sper ca ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc!

#5 2013-09-14 12:45:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

esti sigura ca nu se mai gasesc ? altele cu compozitie identica nu exista, da poti merge la planning sa ti se recomande unele

Publicitate

loading...

#6 2013-09-14 13:08:57

Onutzzyca
New member
Inregistrat: 2012-08-17

de gasit cred ca se mai gasesc ,dar am citit niste articole in care scria ca aduc grave prejudicii sanatatii. voi ati auzit ceva asemanator sau sunt pure speculatii?

#7 2013-09-14 13:49:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca le iei la recomandarea medicului si periodic iti urmaresti starea de sanatate e ok; cand iei anticonceptionale, se face anual un set de analize care iti arata starea sangelui, a ficatului etc. pe langa care trebuie efectuate si analizele ginecologice obligatorii care sa iti arate starea aparatului reproducator.
in cazul in care analizele nu ies bine, se iau masuri in functie de afectiunile pe care le poti avea.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#8 2013-09-16 10:48:20

Al Pacino
Administrator

Onutzzyca a scris:

de gasit cred ca se mai gasesc ,dar am citit niste articole in care scria ca aduc grave prejudicii sanatatii. voi ati auzit ceva asemanator sau sunt pure speculatii?

Nimic pe lumea asta nu e doar alb sau doar negru....In ceea ce priveste gravele prejudicii....cred ca are legatura cu utilizatorul mai mult decit cu pastilele, inclusiv cu cererea prescriptiei pe forum....de exemplu

#9 2013-09-18 16:16:54

ioanatom
New member
Inregistrat: 2013-09-18

Buna ziua. La prescriptia medicului am inceput sa iau Belusha AC, le-am luat din prima zi a menstuatiei, adica acum 3 zile am luat prima pastila. Aseara, a doua pastila am luat-o la ora 8 P.M, in noapte am avut o stare de greata iar in jurul orei 1 : 30 A.M si 3 A.M am vomitat. Astazi ar trebui sa iau a3a pastila. Tin sa mentionez ca nu am avut anterior contacte sexuale neprotejate.
Vreau sa stiu daca in decursul aceasta de 5 6 ore pastila s-a absorbit sau e posibil sa nu. Si de cand as fi protejata de acum in totalitate pentru un contact sexual neprotejat?

Va multumesc! Astept un sfat!

#10 2013-09-18 16:31:31

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ioanatom, ai warn pt postare multipla
citeste regulamentul si respecta-l!

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#11 2013-09-20 23:53:57

bogdana77
New member
Inregistrat: 2013-09-20

buna seara. sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns pentru ca ginecologul la care merg , este plecat din tara. Am folosit timp de 8 ani, din care vreo 5 ani-diane 35...cu pauze..am mai folosit desorelle o perioada..apoi jeanine o perioada,acestea din urma m-au umplut de cosuri...de aceea am revenit la diane 35 din nou. Dupa pauza cu sarcina ,medicul mi-a recomandat din nou diane 35,adica sa le continui,neavand efecte adverse,libidoul era mai scazut. Problema mea este ca diane 35 s-au scos de pe piata si ,avand stoc facut acasa, mi s-au terminat , si ar trebui de marti sa incep cu noua pastila din blister..Nu stiu ce anticonceptionale sa iau...din auzite, dr ginecolog la care sunt, cam recomanda yasmin sau belusha, am vazut ca amandoua au aceeasi concentratie la hormoni. Ideea e ca citisem despre yasmin...exact ca si faza cu diane 35 si ma gandeam ca daca o sami recomande dr yasmin, sa nu le scoata si pe acestea de pe piata de la noi. Ce puteti sa-mi recomandati ca si protectie-anticonceptionale?Va multumesc foarte mult.

#12 2013-09-23 10:51:31

Miruna P
Membru
Inregistrat: 2013-09-23

Buna ziua,

Am nevoie de ajutorul Dvs.
Am luat RIGEVIDON din prima zi cand mi-a venit menstruatia si in ziua a 19 am facut dragoste, adica ieri.......
Mentionez ca era prima data cand luam aceste anticonceptionale, prima folie cum se spune si din pacate nu am asteptat pana se termina blisterul de pastile.
Este posibil sa raman insarcinata ???.......Cat dureaza perioada de SPOTTING ???....ca nu se mai opreste.......
Sunt neagra de suparare, dar asa este cand esti tanar si nelinistit.

Va multumesc

#13 2013-09-23 10:57:49

heimdall
Diamond member

daca le-ai inceput din prima zi de menstruatie erai protejata de la prima pastila, nu e niciun risc
cat dureaza spottingul depinde de organism

#14 2013-09-23 11:10:26

Miruna P
Membru

CHIAR DACA ERAM LA PRIMA CUTIE DE RIGEVIDON ?
Mi-ai luat o piatra de pe inima, sper sa fie totul ok ca am inima cat un purice.
Multumesc din tot sufletul

#15 2013-09-23 11:11:11

heimdall
Diamond member

da, chiar daca

#16 2013-09-23 11:13:20

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

daca iei ac din prima zi a menstruatiei, esti protejata de atunci
daca nu incepi din prima zi, de-abia dupa 7 zile (adica 7 pastile inghitite) esti protejata. iar in timpul acestor 7 zile te protejezi suplimentar, eu asa stiu
tu ai spus ca ai luat din prima zi a menstrei, deci esti protejata. incearca sa te mai documentezi despre ac, sa stii cand esti in pericol/risc si cand nu

#17 2013-09-23 11:36:42

Miruna P
Membru

Va multumesc, o sa ma documentez despre anticonceptionale, ca altfel daca te joci cu focul te arzi.....

#18 2013-09-24 15:01:06

Al Pacino
Administrator

bogdana77 a scris:

buna seara. sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns pentru ca ginecologul la care merg , este plecat din tara. Am folosit timp de 8 ani, din care vreo 5 ani-diane 35...cu pauze..am mai folosit desorelle o perioada..apoi jeanine o perioada,acestea din urma m-au umplut de cosuri...de aceea am revenit la diane 35 din nou. Dupa pauza cu sarcina ,medicul mi-a recomandat din nou diane 35,adica sa le continui,neavand efecte adverse,libidoul era mai scazut. Problema mea este ca diane 35 s-au scos de pe piata si ,avand stoc facut acasa, mi s-au terminat , si ar trebui de marti sa incep cu noua pastila din blister..Nu stiu ce anticonceptionale sa iau...din auzite, dr ginecolog la care sunt, cam recomanda yasmin sau belusha, am vazut ca amandoua au aceeasi concentratie la hormoni. Ideea e ca citisem despre yasmin...exact ca si faza cu diane 35 si ma gandeam ca daca o sami recomande dr yasmin, sa nu le scoata si pe acestea de pe piata de la noi. Ce puteti sa-mi recomandati ca si protectie-anticonceptionale?Va multumesc foarte mult.

Bogdana, mergi si vorbeste cu un medic de planning familial despre contraceptive...pe forum nu vei primi o recomandare, nu ar fi corect fata de tine

#19 2013-11-14 01:57:32

ralucaa
New member
Inregistrat: 2012-10-23

Buna fetelor...am nevoie si eu de un sfat...iau yasmin de aproape 2 ani si nu prea am avut probleme pana acum decat k ma ingrasasem la inceput si mi au crescut sanii ceea ce e un lucru bun.la un an insa am facut pauza iar menstr nu mi-a venit dupa o luna jumate dupa c am luat duphaston la indrumarea ginecologului.in al doilea an la fel...iar acum am observat ca am mai multe simptome de la reactie adverse...am avut probleme vara cu picioarele mi se umflau,dureri de cap, respiratoe intrerupta..si ma gandeam sa le schimb luna asta...cu karrissa stiti ceva de ele?sunt asemanatoare cu yasmin?cresc sanii si de la ele?lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.