|
Nu esti logat.
STODETTE-C STITI DESPRE ELE?#1 2009-09-02 01:11:30
STODETTE-C STITI DESPRE ELE?am inceput sa iau si eu ac stodette si am tot cautat pe forum despre ele dar observ k nu prea foloseste nimeni..totusi daca stie cineva despre ele?? Am o banala intrebare pentru voi...: "Dragostea s-a nascut prin femeie sau Femeia s-a nascut din Dragoste...?" Offline #2 2009-09-02 11:53:28
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?din cate am vazut pe net au aceea si concetratie cu harmonet, karissa si logest Offline #3 2009-09-02 17:05:32
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?miha3la89 am rugamintea la tine daca ai putea sa pui/scrii aici prospectul la stodette te rog eu mult...multumesc frumos o zi buna stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #4 2009-09-03 19:31:07
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?prospectul este f mare..nici nu stiu cum as putea sa te ajut ..te intereseaza ceva anume? Am o banala intrebare pentru voi...: "Dragostea s-a nascut prin femeie sau Femeia s-a nascut din Dragoste...?" Offline #5 2009-09-04 10:49:45
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?lasa ..voiam sa citesc tot prospectul... stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-04 10:57:23
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?pai cauta un prospect de Logest sau Karissa, ca vad ca au aceeasi concentratie Offline #7 2013-11-03 10:48:54
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?daca am folosit karissa vreo 8 luni,apoi m-a schimbat la yasmin (6 luni) si acu imi spune iar sa le schimb la stodette, sa iau stodette sau karissa? are mai multe avantaje stodette? madness is genius Offline #8 2013-11-03 10:50:54
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?stodette si karissa sunt identice, doar producatorul difera Offline #9 2013-11-03 12:46:09
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?deci oricare e bun... multumesc madness is genius Offline #10 2013-11-03 14:01:08
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?si alila,eu zic sa ramai la contraceptivul cu care te ai inteles tu cel mai bine.asta daca nu cumva tu ai solicitat schimbarea lor datorita unor efecte secundare #11 2013-11-03 14:16:52
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?Din cate am inteles au aceeasi compozitie ca si Milligestul (cu diferenta ca asta-i trifazic), pe care le iau si eu acum si despre care (la fel ca in cazul tau) nu prea vbeste nimeni . Iau de aproape doua luni si pot spune ca imi merge bine cu ele. De ingrasat nu m-am ingrasat, dar parca-parca mi-a crescut putin pofta de mancare, insa asta nu e ceva ce sa nu poti controla. Ca reactii adverse mie imi dau oboseala, seara dupa ce le iau si dureri de cap din cand in cand, dar nimic ingrijorator. Nu am avut probleme nici in cele 7 zile de pauza. Sunt curioasa sa vad in continuare cum o sa fie. Pe mine m-ar interesa sa vad daca au ceva efect si in privinta problemelor cu tenul, desi parerile sunt impartite... "The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free." Offline #12 2013-11-07 15:19:42
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?sambata ce vine sau samabata trecuta? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2013-11-16 15:21:26
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?prezervativ din ziua in care nu ai luat pastila (se considera ca ai uitat-o) + in pauza + primele 7 zile din folia urmatoare. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2013-11-16 15:56:40
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?eu nu am solicitat niciodata schimbarea,doar doamnele dr mi le tot schimba ca pe bomboane madness is genius Offline #15 2013-11-18 18:50:25
Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?
Teoretic, avind in vedere cmpozitia, nici un efect pozitiv asupra tenului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|