homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

STODETTE-C STITI DESPRE ELE?

#1 2009-09-02 01:11:30

miha3la89
New member
Inregistrat: 2009-08-27

STODETTE-C STITI DESPRE ELE?

am inceput sa iau si eu ac stodette si am tot cautat pe forum despre ele dar observ k nu prea foloseste nimeni..totusi daca stie cineva despre ele??
c reactii da , daca te ingrasa  kapitulation

Am o banala intrebare pentru voi...: "Dragostea s-a nascut prin femeie
sau Femeia s-a nascut din Dragoste...?"

#2 2009-09-02 11:53:28

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: STODETTE-C STITI DESPRE ELE?

din cate am vazut pe net au aceea si concetratie cu harmonet, karissa si logest
daca sunt potrivite pentru tine nu te vei ingrasa de le ele, eventual iti va creste pofta de mancare
in primele 3 luni e normal sa ai unele efecte adverse, dar nu e obligatori ca ele sa apara

#3 2009-09-02 17:05:32

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

miha3la89 am rugamintea la tine daca ai putea sa pui/scrii aici prospectul la stodette te rog eu mult...multumesc frumos o zi buna

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#4 2009-09-03 19:31:07

miha3la89
New member
Inregistrat: 2009-08-27

prospectul este f mare..nici nu stiu cum as putea sa te ajut ..te intereseaza ceva anume?

Am o banala intrebare pentru voi...: "Dragostea s-a nascut prin femeie
sau Femeia s-a nascut din Dragoste...?"

#5 2009-09-04 10:49:45

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

lasa ..voiam sa citesc tot prospectul...sad

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-09-04 10:57:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai cauta un prospect de Logest sau Karissa, ca vad ca au aceeasi concentratie
http://www.sfatulmedicului.ro/medicamen … jeuri_8255

#7 2013-11-03 10:48:54

alila
New member
Inregistrat: 2013-03-15

daca am folosit karissa vreo 8 luni,apoi m-a schimbat la yasmin (6 luni) si acu imi spune iar sa le schimb la stodette, sa iau stodette sau karissa? are mai multe avantaje stodette?

madness is genius albert

#8 2013-11-03 10:50:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

stodette si karissa sunt identice, doar producatorul difera

#9 2013-11-03 12:46:09

alila
New member

deci oricare e bun... multumesc

madness is genius albert

#10 2013-11-03 14:01:08

daenarys
Vizitator

si alila,eu zic sa ramai la contraceptivul cu care te ai inteles tu cel mai bine.asta daca nu cumva tu ai solicitat schimbarea lor datorita unor efecte secundare

#11 2013-11-03 14:16:52

GreenKitten
New member
Inregistrat: 2013-11-02

Din cate am inteles au aceeasi compozitie ca si Milligestul (cu diferenta ca asta-i trifazic), pe care le iau si eu acum si despre care (la fel ca in cazul tau) nu prea vbeste nimeni  lol . Iau de aproape doua luni si pot spune ca imi merge bine cu ele. De ingrasat nu m-am ingrasat, dar parca-parca mi-a crescut putin pofta de mancare, insa asta nu e ceva ce sa nu poti controla. Ca reactii adverse mie imi dau oboseala, seara dupa ce le iau si dureri de cap din cand in cand, dar nimic ingrijorator. Nu am avut probleme nici in cele 7 zile de pauza. Sunt curioasa sa vad in continuare cum o sa fie. Pe mine m-ar interesa sa vad daca au ceva efect si in privinta problemelor cu tenul, desi parerile sunt impartite...

"The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free."

#12 2013-11-07 15:19:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

sambata ce vine sau samabata trecuta?
daca e vb de sambata ce vine, iti cumperi o alta folie de pe care iei o pastila in locul celei pierdute (si tii folia aia de rezerva, poate candva iti vor trebui pastile in plus dintr-un motiv anume).

daca e vorba de sambata trecuta, trebuia sa folosesti prezervativul pana inghiteai 7 pastile in zile consecutive.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#13 2013-11-16 15:21:26

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

prezervativ din ziua in care nu ai luat pastila (se considera ca ai uitat-o) + in pauza + primele 7 zile din folia urmatoare.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#14 2013-11-16 15:56:40

alila
New member

eu nu am solicitat niciodata schimbarea,doar doamnele dr mi le tot schimba ca pe bomboane
cel mai mult am mers cu karissa(vreo 8-9 luni) si nu am avut nimic pana la o scurgere maronie...si apoi m'a schimbat la yasmin,am luat 6 luni si la urmatorul control m'a schimbat la stodette...dar eu mi'am luat karissa, ca ma intelegeam bine
acuma sper sa fie ok :-S

madness is genius albert

#15 2013-11-18 18:50:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

GreenKitten a scris:

Din cate am inteles au aceeasi compozitie ca si Milligestul (cu diferenta ca asta-i trifazic), pe care le iau si eu acum si despre care (la fel ca in cazul tau) nu prea vbeste nimeni  lol . Iau de aproape doua luni si pot spune ca imi merge bine cu ele. De ingrasat nu m-am ingrasat, dar parca-parca mi-a crescut putin pofta de mancare, insa asta nu e ceva ce sa nu poti controla. Ca reactii adverse mie imi dau oboseala, seara dupa ce le iau si dureri de cap din cand in cand, dar nimic ingrijorator. Nu am avut probleme nici in cele 7 zile de pauza. Sunt curioasa sa vad in continuare cum o sa fie. Pe mine m-ar interesa sa vad daca au ceva efect si in privinta problemelor cu tenul, desi parerile sunt impartite...

Teoretic, avind in vedere cmpozitia, nici un efect pozitiv asupra tenului

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.