|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2013-11-14 21:04:01
IntrebareBuna, Offline #2 2013-11-14 21:10:17
Re: Intrebare1. nu interactioneaza emetostopul În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2013-11-18 23:24:35
Re: IntrebareMai multe luni am luat cele 21 de pastile dintr-o folie, am facut 7 zile pauza din fiecare folie, dar ultima data am vrut sa nu am menstruatie, am continuat cu o folie noua din ziua urmatoare, fara pauza, iar cand aceasta s-a terminat am vrut din nou sa imi intarzii ciclul cu cateva zile, asa ca am inceput din nou folie noua, dar am luat doar 4 pastile, iar acum sunt in a2a zi de pauza si am menstruatie. Ultima oara a fost editat de CrinaCristina (2013-11-18 23:25:53) Offline #4 2013-11-18 23:55:16
Re: IntrebareDupa cele 7 zile de pauza, incepi ca de obicei cu o folie noua, completa iar cea din care lipsesc cele 4 pastilute o tii de rezerva. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|