|
Nu esti logat.
Scurtare pauza#1 2013-11-26 18:51:42
Scurtare pauzaBuna. Eu iau Millgiest si tocmai am terminat o folie duminica si maine ar trebui sa imi vina menstra, dar ma gandeam daca as putea sa imi scurtez pauza si sa incep de maine pastilele ca sa nu fiu de revelion pe stop, pentru ca asa ar veni. Ar fi ok asa sau ma dereglez prea tare? Banuiesc ca nu ar trebui sa ma protejez suplimentar. Ultima oara a fost editat de dragoste_cu_nabadai (2013-11-26 18:57:35) "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2013-11-26 19:41:06
Re: Scurtare pauzapoti s-o scurtezi cat vrei, nu conteaza, de protejata esti protejata Offline #3 2013-11-27 17:32:05
Re: Scurtare pauzasi nu are nici un efect negativ? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #5 2013-11-27 23:47:31
Re: Scurtare pauzamersi de raspuns! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
#6 2013-11-29 12:14:37
Re: Scurtare pauzaBuna, e ok daca iau yasmin mai devreme cu 3 zile, ca sa imi schimb astfel ziua menstrei? Mi-a venit menstruatia aseara, iar azi ar trebui sa iau yasmin, ca sa imi schimb astfel ziua. Multumesc Offline #7 2013-11-29 12:33:12
Re: Scurtare pauzaSau daca este ok sa iau Yasmin in ziua in care vine menstruatia, ca sa schimb astfel ziua cum imi convine mai bine Offline #8 2013-11-29 15:04:38
Re: Scurtare pauzapoti s-o scurtezi cu cat vrei, doar daca o lungesti e nevoie de protectie suplimentara Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|