homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se recolteaza testul papanicolau?

#1 2013-12-04 14:19:13

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

cum se recolteaza testul papanicolau?

salut.
am facut un test papanicolau si doctorita mi-a ciupit colul, in contextul in care el era in regula.
eu stiam de pe vremea cand am facut practica ca nu se ciupeste. problema e ca mai am si niste secretii pe acolo si nu vreau sa ma trezesc cu altceva din cauza ca mi-a facut ea o rana acolo, nici macar nu a recoltat ea, ci asistenta ....
rezultatul am inteles ca il primesc intr-o saptamana (nu dura 10zile ?).
cat despre lama.. e sigura ea ca am candida si nu mi-a luat fcb  grater . cred ca am nimerit la cel mai prost doctor(n-am avut de ales, am fost trimisa cu biletul la ea si numai la ea... )

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#2 2013-12-06 11:02:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: cum se recolteaza testul papanicolau?

Pai sa stii ca de regula asistenta recolteaza....nu prea avea de ce si mai ales cu ce sa iti ciupeasca colul....pe de alta parte candidoza vaginala se cam vede cu ochiul liber, nu e musai nevoita de teste diagnostice....in rest....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.