homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virginitate

#1 2013-12-08 20:40:53

ElenC
Membru
Inregistrat: 2013-12-08

virginitate

salut oameni buni...sunt noua pe site..pentru ca nu am gasit un topic ..am zis sa deschid unul ..va rog sa ma scuzati
am si eu o mare problema.am 20 de ani si sunt virgina.sunt intr-o relatie cu pritenul meu de un an si 3 luni si simt ca a sosit moemntul cel mare...dar nu prea stiu cu ce se mananca treaba aceasta..nu stiu , nu cunosc foarte multe...ma puteti ajuta cu infirmatii , ce inseamana "facutul dragostei", ce e un preludiu, un orgasm...ca trebuie sa faca fata , ce face baiatul...sunt multe lucruri si nu le stiu...iar asta este un impas in relatia noastra...Cand vine moemntul acela...cand este pregatit baiatul de actul propriu zis..cand este fata pregatita?cum se excita fata?si cum iti dai seama ca s-a excitat...cat dureaza un act sexual?cand se poate relua altuk...sutn multe intrebari pe care m-e rusine sa le adresez mamei , pt ca asa sunt eu.Este cineva amabil , in special o fata , sa-mi povsteasca si sa-mi ofere informatii despre viata sexuala...:(va roggg

Ultima oara a fost editat de ElenC (2013-12-08 20:41:20)

#2 2013-12-08 23:02:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: virginitate

ElenC a scris:

salut oameni buni...sunt noua pe site..pentru ca nu am gasit un topic ..am zis sa deschid unul ..va rog sa ma scuzati
am si eu o mare problema.am 20 de ani si sunt virgina.sunt intr-o relatie cu pritenul meu de un an si 3 luni si simt ca a sosit moemntul cel mare...dar nu prea stiu cu ce se mananca treaba aceasta..nu stiu , nu cunosc foarte multe...ma puteti ajuta cu infirmatii , ce inseamana "facutul dragostei", ce e un preludiu, un orgasm...ca trebuie sa faca fata , ce face baiatul...sunt multe lucruri si nu le stiu...iar asta este un impas in relatia noastra...Cand vine moemntul acela...cand este pregatit baiatul de actul propriu zis..cand este fata pregatita?cum se excita fata?si cum iti dai seama ca s-a excitat...cat dureaza un act sexual?cand se poate relua altuk...sutn multe intrebari pe care m-e rusine sa le adresez mamei , pt ca asa sunt eu.Este cineva amabil , in special o fata , sa-mi povsteasca si sa-mi ofere informatii despre viata sexuala...:(va roggg

Daca vrei o parere sinceraam sa iti spun ca la 75% dintre intrebari e bine sa nu incepi prin a cauta raspuns teoretic asa.....asta va transforma intimitatea intr-un seminar la care te pregatesti pentru examen si ii va distruge astfel romantismul si deci sensul.
Momentul acela vine atunci cind partenerii, de comun acord decid asta, nu exista reguli care sa stabileasca precis ce are de facut fiecare partener, in principiu amindoi e de dorit sa faca ce le face placere
Eu una recunosc, sunt siderara de ideea de a cere pe un forum public un model de facut amor.....ori simti ca esti indeajuns de apropiata de partener incit sa iti doresti sa explorezi alaturi de el ori, daca nu, mai stai.
Atita timp cit te impiedici de absenta unei scheme fixe care sa garanteze succesul cred ca nu esti inca pregatita sa traiesti experienta asta.....sau nu alaturi de baiatul asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2013-12-09 22:12:11

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

1. protectie contraceptiva + contra bolilor cu transmitere sexuala - cel mai bine mergi la medic pt asta (planificare familila )
2. nu te stresa ca nu o sa te ridici la nush ce asteptari ale lui si nici tu sa nu ai asteptari de la el
3. relaxeaza-te si lasa-ti imaginatia sa zboare

e cel mai fain sa experimentezi nu sa te gandesti oare cum o fi smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#4 2013-12-10 12:51:06

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Eu zic sa va planificati doar ce tine de contraceptie, in rest, lasa-te dusa de val, sexul se face din instinct. Bucura-te de fiecare moment pe masura ce vine. Enjoy!  tummenupp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.