homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruala

#1 2013-12-30 13:52:51

Laura1234
New member
Inregistrat: 2013-05-13

Intarziere menstruala

Acum aproximativ 6 luni am intrerupt tratamentul cu anticonceptionalele(Diane 35) data de ginecolog pentru ovarele polichistice . In acest timp am avut intarzieri de 3-4 -5 zile insa acum trebuia sa imi vina pe 17 dar menstruatia intarzie sa apara . Sunt aproape doua saptamani de cand intarzie si ma ingrijorez pentru ca am folosit mereu metoda coitus interuptus cu toate ca nu e sigura . Tin sa mentionez ca de o saptamana ma dor sanii , acum imi simt sfarcurile foarte sensibile si sunt balonata . Am facut si un test de sarcina care a iesit negativ . Oare cauza intarzierii este problema mea cu ovarele sau exista sansa sa fiu insarcinata ?

#2 2013-12-30 15:10:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Intarziere menstruala

foloseste functia de cautare si posteaza la un topic deja existent! forumul asta are un regulament care trebuie respectat!

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2013-12-30 15:12:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Intarziere menstruala

Laura1234 a scris:

Acum aproximativ 6 luni am intrerupt tratamentul cu anticonceptionalele(Diane 35) data de ginecolog pentru ovarele polichistice . In acest timp am avut intarzieri de 3-4 -5 zile insa acum trebuia sa imi vina pe 17 dar menstruatia intarzie sa apara . Sunt aproape doua saptamani de cand intarzie si ma ingrijorez pentru ca am folosit mereu metoda coitus interuptus cu toate ca nu e sigura . Tin sa mentionez ca de o saptamana ma dor sanii , acum imi simt sfarcurile foarte sensibile si sunt balonata . Am facut si un test de sarcina care a iesit negativ . Oare cauza intarzierii este problema mea cu ovarele sau exista sansa sa fiu insarcinata ?

Daca testul de sarcina a fost facut la mai mult de o saptamina de intirziere menstruala, atunci cel mai probabil nu e vorba despre sarcina ci despre problema ovariana amintita

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.