homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protectie de la prima pastila?

#1 2014-01-03 17:57:45

Ramoona
Full member
Inregistrat: 2014-01-03

Protectie de la prima pastila?

Imi cer mii de scuze daca exista un topic la fel, eu am citit multe ca sa gasesc raspunsul la intrebarea mea dar nu am gasit .
Am inceput acum 1 luna sa iau A.C Artizia(dupa un set de analize si recomandarea doctoritei de la planning) dupa 7 zile am facut pauza iar ieri am luat prima pastila din a doua folie, problema e ca nu am mai luat Artizia mi-au spus la farmacie ca nu se mai fabrica , am luat Logest pt ca are aceasi concentratie de hormoni (asa mi-au spus).
Sunt protejata in momentul de fata ? chiar daca am schimbat A.c , este prima pastila din folia cea noua  cesafac

TOGETHER is my favorite place to be. hjarta

#2 2014-01-03 18:01:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Protectie de la prima pastila?

da, esti protejata, e acelasi lucru, doar producatorul difera

#3 2014-01-03 18:04:24

Ramoona
Full member
Inregistrat: 2014-01-03

Iti multumesc foarte mult hjarta

TOGETHER is my favorite place to be. hjarta

#4 2014-01-03 18:21:06

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pe viitor posteaza la un topic deja existent unde se discuta despre problema ta (in cazul asta, anticonceptionale); nu se deschid subiecte noi pt fiecare intrebare pe care o are un user!

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.