|
Nu esti logat.
!!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????#1 2014-01-04 22:40:22
!!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????!!! sunt foarte speriata. poate ma poate ajuta cineva. Iau regulat de 2 ani de zile pastile contraceptive. In acest moment iau yasmine. Sunt spre sfarsit de blister. le iau de regula intre orele 21-22. Ieri am avut contact sexual la ora 12, iar in jurul orei 21 am luat o noua pastila. dupa 3-4 ore, pe la ora 00.30 - 01.00 am avut diaree de 3 ori. Intrebarea mea este. Am posibilitatea sa raman insarcinata sau nu?? Sunt atat de speriata incat am fost la doi farmacisti si nu m-au convins niciunul. am cumparat pastila de a doua zi..PROSTINOR-2 si nu stiu daca sa le administrez sau nu. Va rog frumos sa ma ajutati....va roooog !!!! Offline #2 2014-01-04 23:10:48
Re: !!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????se numeste postinor, nu prostinor asta asa, ca paranteza. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2014-01-04 23:36:23
Re: !!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????este sigur?? mai aveam doua sau trei tablete de luat din blister. ma gandeam sa iau dimineata prima pastila din pilula de a doua zi. sau nu mai are rost? am citit si spunea ca pastila yasmin ii trebuie 4-5 ore de la dministrare pana isi poate produce efectele. vreau sa fiu sigura ca nu pot ramane insarcinata.....deci ar fi ok sa nu mai iau pastila de a doua zi?? Offline #4 2014-01-05 10:53:18
Re: !!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????din moment ce am spus ca nu sunt sanse de sarcina, inseamna ca nu sunt sanse de sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|