homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

!!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » !!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????

#1 2014-01-04 22:40:22

niusi2014
Membru
Inregistrat: 2014-01-04

!!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????

!!! sunt foarte speriata. poate ma poate ajuta cineva. Iau regulat de 2 ani de zile pastile contraceptive. In acest moment iau yasmine. Sunt spre sfarsit de blister. le iau de regula intre orele 21-22.  Ieri am avut contact sexual la ora 12, iar in jurul orei 21 am luat o noua pastila. dupa 3-4 ore, pe la ora 00.30 - 01.00 am avut diaree de 3 ori. Intrebarea mea este. Am posibilitatea sa raman insarcinata sau nu?? Sunt atat de speriata incat am fost la doi farmacisti si nu m-au convins niciunul. am cumparat pastila de a doua zi..PROSTINOR-2 si nu stiu daca sa le administrez sau nu. Va rog frumos sa ma ajutati....va roooog !!!!

#2 2014-01-04 23:10:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: !!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????

se numeste postinor, nu prostinor smile asta asa, ca paranteza.

nu are rost sa-l iei pentru ca nu sunt sanse de sarcina.

trebuia sa mai iei o pastila de yasmin (de pe o folie de rezerva) ca s-o inlocuiesti pe aia care probabil nu a apucat sa se absoarba din cauza diareei; dar din moment ce n-ai facut-o, de acum va trebui sa te protejezi cu prezervativ pana inghiti 7 pastile din noua folie - deci incepand de acum si inclusiv in pauza (asta daca nu cumva ai mai mult de 7 pastile pe folia asta pe care o iei acum, caz in care te vei proteja pana inghiti 7 pastile si gata).

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2014-01-04 23:36:23

niusi2014
Membru
Inregistrat: 2014-01-04

este sigur?? mai aveam doua sau trei tablete de luat din blister. ma gandeam sa iau dimineata prima pastila din pilula de a doua zi.  sau nu mai are rost? am citit si spunea ca pastila yasmin ii trebuie 4-5 ore de la dministrare pana isi poate produce efectele. vreau sa fiu sigura ca nu pot ramane insarcinata.....deci ar fi ok sa nu mai iau pastila de a doua zi??

#4 2014-01-05 10:53:18

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

din moment ce am spus ca nu sunt sanse de sarcina, inseamna ca nu sunt sanse de sarcina.
contactul respectiv era protejat de pastila din ziua precedenta; probleme sunt cu contactele de dupa episodul cu diareea, de aia ti-am spus sa incepi sa folosesti prezervativul pana inghiti 7 pastile din noua folie.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » !!! sunt foarte speriata. Pot ramane insarcinata????????

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.