homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Poti ramane insarcinata?

#1 2014-01-02 09:22:31

alina2014
Membru
Inregistrat: 2014-01-02

poti ramane insarcinata?

Uite am facut.o pt prima oara cu iubitul meu,pot sa raman supa daca am folosit prezervativul,si penisul nu era nici in erectie adica foarte putin,nu era umed cu acel lichid pe el,si nu a ejaculat. Pt ca actul in sine nu a durat mai mult de 1 min,si nici nu am ajuns la excitatie. Si daca prezervativul am intelesnca nu trebuie sa intre tot adica przv era oarecum mic,si cand a intrat a intrat tot prezervativul sii f,putin putina parte din penis dar foarte putin si asta timp de nici 5 sec,dar repet nu a ejaculat si nici nu era umed,exista sanse?

#2 2014-01-02 10:25:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: poti ramane insarcinata?

Nici un risc....deocamdata.
Insa ma simt datoare sa iti spun ca prezervativul se monteaza pe penisul in erectie si ca deci voi nu l-ati montat bine. Cred ca ar fi mai potrivit sa nu va grabiti si sa faceti lucrurile asa cum trebuie. Adica sa faceti sex atunci cind stiti cum va feriti de boli cu transmitere sexuala si de sarcina in mod corect,in primul rind

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2014-01-02 10:44:24

alina2014
Membru
Inregistrat: 2014-01-02

Asa m.am gandit si eu ca nu are cum,dar am vrut sa fiu mai sigura,multumesc frumos

#4 2014-01-05 20:04:47

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

Buna,

Am si eu o intrebare. Iau Karissa de vreo 2 ani smile, iar acum sunt in pauza de 7 zile. Am avut ieri un contact cu ejaculare in interior. Ar trebui sa incep o noua folie miercuri insa mi s-a recomandat o pauza  de pastile pentru a-mi face analize.
Daca nu iau pastilutele incepand de miercuri, e vreo problema avand in vedere contactul meu de ieri?
Nu imi doresc copii in viitorul apropiat.

Multumesc!

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.