|
Nu esti logat.
Antibiotic in a2a saptamana!#1 2013-12-27 15:06:07
antibiotic in a2a saptamana!Buna fetelor,am si eu o mica nelamurire,in a 2a sapt de anticonceptionale si inceputul celei de-a 3a sapt am luat antibiotic pentru o infectie urinara,zinat mai exact!problema este ca am mai inghitit dupa tratament doar 4 pastilute si apoi a urmat perioada de pauza!!astazi incep alt blister fiind in a 5-a zi de menstra!cat mai trebuie sa ma peotejez suplimentar ca sunt data peste cap!nu mai stiu nimic!m-am protejat pe perioada tratamentului si urmatoarea sapt!apoi a urmat pauza,dar acum???mai trebuie??va pup si astept un raspuns de la voi!! Offline #2 2013-12-27 15:06:56
Re: antibiotic in a2a saptamana!te protejezi suplimentar pana iei 7 pastile din folia noua Offline #4 2014-01-11 16:54:33
Re: antibiotic in a2a saptamana!Buna, exista un risc de sarcina intrucat pe 30 am inceput blisterul de yasmin, pe 1 am avut contact cu ejaculat, si doresc sa iau antibiotic de maine, asta insemnabd ca trec 11 zile de la contactul neprotejat... Offline #5 2014-01-11 16:56:24
Re: antibiotic in a2a saptamana!nu, nu exista Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|