|
Nu esti logat.
Antibebe si ceai verde#1 2014-01-17 15:02:31
Antibebe si ceai verdeDragele mele, am si eu o nelamurire si tare as vrea sa ma ajutati. Sufar de constipatie de cand ma stiu si m-am decis sa consum in fiecare seara, cate o canuta de ceai verde, insa iau si anticonceptionale. Am auzit vorbe cum ca ceaiul ar afecta intr-un fel calitatea AC, pentru ca se poate elimina. Insa eu iau AC intotdeauna la ora 20:00 si ceaiul vreau sa-l beau undeva dupa miezul noptii. Sa las cel putin 4-5 ore , ca sa se poata absorbii pastila. Intrebarea mea este... daca trece atata timp intre cele doua, protectia poate fi scazuta sau afectata? Offline #2 2014-01-17 15:04:40
Re: Antibebe si ceai verdeoricum ar fi, nu afecteaza protectia... doar daca-ti provoaca diaree Offline #3 2014-01-17 15:06:37
Re: Antibebe si ceai verdeDa,despre acela este vorba. Nu vreau sa trec pe laxative pentru ca am inteles ca acelea sunt destul de puternice si medicul de familie mi-a recomandat sa incerc un ceai. Offline #4 2014-01-17 15:07:29
Re: Antibebe si ceai verdeda, dar ceaiul asta provoaca si el dependenta, ca si laxativele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|