homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare de nidare sau?

#1 2014-01-21 14:02:47

alexandra278
Membru
Inregistrat: 2012-06-19

Sangerare de nidare sau?

Buna ziua,
Si eu si sotul meu ne dorim un copil si am zis sa incerc si cu testele de ovulatie.Ultima menstruatie mi-a venit pe 27 decembrie iar pe data de 11 ianuarie mi-am facut un test de ovulatie si mi-au iesit cele doua liniute iar pe 12 si 13 am avut contact sexual neprotejat.Am avut toate manifestarile legate de ovulatie.Cam de sambata,adica 18 ianuarie am observat cateva pete de sange pe chilot si m-am speriat dar nu erau permanente si nu am utilizat absorbant si la un moment dat parea o combinatie laptoasa,dar mai spre maro.Si astazi am observat o sangerare.M-a durut spatele si ovarele ca si cum mi-ar veni.Ar trebui sa imi vina pe 26.Un lucru care m-a pus pe ganduri este ca nu am patit niciodata asa ceva,analizele mi le-am facut si totul a iesit foarte bine,am facut si analize de HPV,si ca niciodata pana acum nu am mancat cu pofta usturoi si as manca usturoi asa cu o placere.De asemenea,sunt balonata,ma simt obosita si as manca mai mereu.Poate sa fie sangerare de nidare,ce pot face?Cand as putea face un test de sarcina?
Multumesc

#2 2014-01-21 17:23:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Sangerare de nidare sau?

Poti face test de sarcina la 7 zile de intirziere menstruala...asta ca sa te bazezi pe el.
Pina atunci sfatul meu e sa nu iti tot identifici semne de sarcina ca sa nu fii prea dezamagita. Poftele nu apar inainte de instalarea sarcinii, iar balonarea e mai degraba in legatura cu usturoiul mult mincat decit cu altceva
Tinem pumnii insa

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.