homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot ramane insarcinata dupa escapelle?

#1 2013-10-13 00:02:25

deliadelia12
Membru
Inregistrat: 2013-10-12

pot ramane insarcinata dupa escapelle?

acum o satamana am avut contact sexual.prietenul a pus din greseala prezervativul invers, nu l-a derulat, apoi l-a intors pe partea buna si l-a sters. dupa nici 2 ore am luat escapelle pentru siguranta. sunt sanse sa raman insarcinata? nu am avut sangerari sau alte efecte scrise pe prospect.
multumesc

#2 2013-10-13 10:16:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: pot ramane insarcinata dupa escapelle?

ai luat pastila cam degeaba oricum
nu sunt  sanse de sarcina, asteapta-te in schimb la dereglari ale ciclului

#3 2014-01-25 16:23:56

Robica29
New member
Inregistrat: 2014-01-22

Buna.am avut si eu un contract neprotejat,prietenul meu nu sj a dat drumul,dar am auzit de de o anumita scurgere inainte care af contine spermatozoizi,asa ca am luat sscapelle pe 13 ianuarie.Ciclul meu se terminase pe 8.Pe data de 20,mi a venit o menstruatie falsa.o am deja de 5 zile si mi se pare ca seamana deja cu menstruatia care ar trebui sa vina pe 28..nu atiu ce sa cred...ma dor si sanii si am si cosuri cum am inainte de ciclu

#4 2014-01-28 11:17:33

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Robica29 a scris:

Buna.am avut si eu un contract neprotejat,prietenul meu nu sj a dat drumul,dar am auzit de de o anumita scurgere inainte care af contine spermatozoizi,asa ca am luat sscapelle pe 13 ianuarie.Ciclul meu se terminase pe 8.Pe data de 20,mi a venit o menstruatie falsa.o am deja de 5 zile si mi se pare ca seamana deja cu menstruatia care ar trebui sa vina pe 28..nu atiu ce sa cred...ma dor si sanii si am si cosuri cum am inainte de ciclu

Nu mai posta aceeasi intrebare in nenumarate locuri, nu vei primi raspuns mai repede, doar vei deranja ceilalti useri si vei obliga moderatorii sa te sanctioneze

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.