homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pentru Doctoressa

#1 2014-01-14 00:16:15

beibdeea6
New member
Inregistrat: 2013-12-30

Intrebare pentru Doctoressa

Doctoressa, nu stii, se mai fabrica ac artezia? ca sambata trebuia sa imi incep blisterul si din pacate aproape la nici o farmacie nu am gasit.. toate ziceau ca nu se mai gaseste... si abia duminica pe la amiaza am reusit sa gasesc o cutie la o farmacie mai ascunsa si am luat atunci pastila de sambata apoi am continuat normal... pentru urmatoarele zile trebuie sa ma protejez suplimentar daca am luat duminica  pe la 2 si eu de obicei incep sambata la 9 jumate? imi cer scuze daca a mai fost topicul teiubesc

#2 2014-01-14 08:42:06

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Intrebare pentru Doctoressa

9 jumate seara sau dimineata ? Daca e a doua variata, da trebuie sa te protejezi suplimentar pentru urmatoarele 7 zile.
In legatura cu artizia, si eu luam anul trecut, dar am trecut pe karisa, pentru ca nu le gaseam mereu..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2014-01-14 10:44:53

beibdeea6
New member
Inregistrat: 2013-12-30

9 jumate seara,am uitat sa specific. eu de vreo 3 luni am inceput cu artizia si  pana acum le tot gaseam, dar cand sa incep al patrulea blister,puff nici o farmacie nu mai avea nici o cutie de artizia,dar am avut noroc ca dupa ce am umblat in tot orasu sa le caut am reusit sa gasesc si eu o cutiuta.. probabil o sa ma duc si eu la doctor sa mi le schimbe cu ceva asemanator daca incep sa nu se mai gaseasca in Alba..

#4 2014-01-22 18:20:45

ancutza_b
New member
Inregistrat: 2013-03-15

Buna seara! Doctoressa te rog din suflet sa ma ajuti si pe mine ca am unele nelamurii...am facut niste analize hormonale la reocomandarea Dr.ginecolog care ma trimis la un medic endocrinolog (de 3 nu am ciclu.suspecta de sindomul OPCS...Am facut urmatoarele analize,mentionez ca nu am ciclu de 3 luni ..:
THS -1,1200
FT4-1.18
ESTRADIOL-88.00
PROGESTERON-0,51
17 HIDROXIPROGESTERON- 1,08 ng/ml
PROLACTINA -8,9 ng/ml
TESTOSTERON LIBER -6,30 pg/ml
Acestea fiind rezultatle in urma analizei,mentionez ca imi doresc tare mult un bebe,ca atare am prim si o prescriptie dar nu sunt tocmai in clar cu ele..am primit asa : EUTHYROX 25- 1/2 tb/zi (dimineata)
                                                                       Duphasston 1x1/zi (10 zile)
                                                                       Flutasin(Flutamida) 1tb seara (eu nu sunt in clar cu acest medicament pe prospect scrie ca este pt a trata cancerul de prostata la barbati,nu pt femei,medicul endocrinolog m-a asigurat ca din 2010 acest produs are rezultate la femei,nu stiu ce sa zic sad,va rog din tot sufetul sa imi raspundeti la acest mesaj ca sunt tare stresata) Ce parere aveti dvs.despre aceste rezulte si tratament (care trebuie sa il urmez cam 7luni -1 an cu vizete periodice la medic)
Apreciez un raspuns din partea dvs.Va multumesc

#5 2014-01-30 17:26:13

ancutza_b
New member
Inregistrat: 2013-03-15

Nimeni??nici un raspuns??

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.