homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare menstruatie

#1 2014-02-13 14:34:06

DobrinGeorge
Full member
Inregistrat: 2013-04-05

Intrebare menstruatie

Daca au aparut simptomele premenstruale (febra musculara, dureri de picioare, durere sani si sensibilitate, pofte, crampe) inseamna ca deja ovulatia a avut loc de mult si menstruatie este pe drum.. nu?

#2 2014-02-13 18:10:11

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Re: Intrebare menstruatie

nu-i mai simplu sa va protejati eficient decat sa stai pe capul prietenei tale sa-i urmaresti fiecare simptom real sau inchipuit, sa te agiti pe forumuri, oare este gravida, oare vine menstra??? de ex durere si sensibilitate sani, pofte, crampe apar si la sarcina. nu mai cauta simptome inchipuite ca nu-i sanatos pentru voi. am crezut ca ai depasit problema ca de mult n-ai mai aparut cu subiectul menstra prietenei tale.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#3 2014-02-13 18:59:53

DobrinGeorge
Full member
Inregistrat: 2013-04-05

Pai nu mai am niciun stres, am pus o intrebare normala si logica :-/
Am facut sex protejat acum doua zile si trebuie sa-i vina peste doua zile deci clar nu sunt simptome de niciun fel de sarcina, dar am pus o intrebare care nu are legatura cu sarcina..
O intrebare fiziologica, daca apar aceste simptome in a doua jumatate a ciclului menstrual fara sa fi avut contacte neprotejate inseamna ca ovulatia s-a produs, nu?
Asta a fost intrebare, nu am spus nimic de cuvantul "sarcina" :-/

#4 2014-02-13 19:27:33

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

pot sa fie sau nu. am remarcat ca n-ai spus tura asta cuvantul sarcina, eu ti-am raspuns ca respectivele manifestari pot sau nu sa aiba cauza dedusa de tine, pot sa sugereze o sarcina, pot sa sugereze o problema la coloana, etc. ideea e ca te agiti fix degeaba si stresezi si femeia tot pandind-o sa vezi ce simptome are.

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-02-13 19:32:52)

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#5 2014-02-13 19:27:45

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

nea' gigel....majoritatea femeilor sufera de smp (sindrom pre-menstrual), care apare cu cateva zile inainte de aparitia menstrei (14-10 zile inainte) dar clar, simptomele difera de la o femeie la alta. cu toate astea, cele mai frecvente sunt:

-balonare, acumularea de gaze, retentie de lichide;
-sensibilitatea sanilor
-unele femei sufera de constipatie sau diaree.
-ameteala, greata si chiar varsaturi.
-senzatie de oboseala
-dureri de cap şi dureri de spate, dureri articulare si musculare
-sensibilitate la lumina si zgomot
-palpitatii si transpiratie
-pielea poate capata un aspect gras (apar cosuri)
-durere si disconfort in bazin.

Pe langa simptomele fizice, in aceasta perioada, o mare parte din femei simt o schimbare a starii de spirit si chiar comportamentala.(nervozitate, depresie, iritabilitate, lipsa/exces de somn, pofte alimentare ETC, ca-s multe). Happy now?

Of, cred ca ti-e ciuda ca nu te-ai nascut si tu femeie. sa simti si tu toate aceste simptome lol

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#6 2014-02-17 22:00:06

Geanina14
Membru
Inregistrat: 2014-02-17

Buna.Sunt noua pe aici si nici nu stiu prea bine sa umblu pe aici. Am o intrebare daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.In ultima perioada am urinat foarte des noaptea ceea ce cred ca poate avea legetura cu intarzierea menstruatiei. In luna decembrie mi-a venit pe 19 , in ianuarie pe 16 iar luna asta nimic deocamdata  sad . Am avut raport sexual pe 1 februarie ceea ce din cate am calculat eu este perioada fertila, contactul a fost neprotejat dar nu a ejaculat in mine. Este posibil sa-mi fiintarziat menstruatia din cauza unei posibile raceli sau din cauza unei eventuale sarcinii?

#7 2014-02-17 22:55:48

Ramoona
Full member
Inregistrat: 2014-01-03

Se poate sa fie din cauza unei raceli mai ales ca ai simtomele ( urinat des) , dar ca sa fi sigura poti face un test de sarcina au trecut 2 sapt de la contactul sexual neprotejat.
Numai bine !

TOGETHER is my favorite place to be. hjarta

#8 2014-02-17 23:02:02

Geanina14
Membru
Inregistrat: 2014-02-17

Ramoona a scris:

Se poate sa fie din cauza unei raceli mai ales ca ai simtomele ( urinat des) , dar ca sa fi sigura poti face un test de sarcina au trecut 2 sapt de la contactul sexual neprotejat.
Numai bine !

Multumesc pentru raspuns ! am si scurgeri  putin galbui si din cand in candcrampe abdominale.  e posibil sa fie simtome cum ca imi vine menstruatia?. Sunt putin agitata si de aceea pun intrebari multe:))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.