homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie-3

#39 2014-02-20 23:34:59

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Intarziere menstruatie

Geanina14 a scris:

.Sunt noua pe aici si nici nu stiu prea bine sa umblu pe aici. Am o intrebare daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.In ultima perioada am urinat foarte des noaptea ceea ce cred ca poate avea legetura cu intarzierea menstruatiei. In luna decembrie mi-a venit pe 19 , in ianuarie pe 16 iar luna asta nimic deocamdata   . Am avut raport sexual pe 1 februarie ceea ce din cate am calculat eu este perioada fertila, contactul a fost neprotejat dar nu a ejaculat in mine. Este posibil sa-mi fiintarziat menstruatia din cauza unei posibile raceli sau din cauza unei eventuale sarcinii?

daca inca nu a venit, fa un test de sarcina. principala cauza de intarziere a menstruatiei si prima care trebuie exclusa este sarcina.

ps. sexul neprotejat conduce la aparitia sarcinilor nedorite. pe langa asta, te expune la niste boli si/sau probleme pe care le poti evita foarte usor prin protectie. deci gandeste-te bine inainte sa nu te protejezi (parerea mea).

succes!

#40 2014-02-20 23:38:43

Daciana
New member
Inregistrat: 2013-11-04

@moksha imi poti raspunde si mie te rog? stiu ca esti priceput
---------

Am facut sex protejat cu prietenul meu cu cinci zile inainte sa-mi vina menstruatia (am un ciclu cam de 31 de zile pe 15 trebuia sa-mi vina) iar azi e a patra zi de intarziere si nimic.. am simptomele caracteristice cu acea agitatie si disconfort in bazin tot simt ca curge ceva prin mine lol sani durerosi si umflati o stare de slabiciun sunt foarte obosita si plang din orice.. Contactul a fost protejat (pe 9) nu s-a rupt prezervativul dar prietenul mi-a spus ca nu l-a rulat tocmai pana jos in fine nu cred ca asta e vreo problema ca nici nu a ejaculat in prezervativ.. Vreau sa va spun ca dupa o zi de la contact a inceput sa ma doara ovarul drept si sa ma intepe si s-a si umflat il simteam la palpare la stinghia piciorului putin ai spre interior.. Ce sa fie oare? banuiesc ca insarcinata n-am cum sa fiu.. ii mai auzeam pe unii ca ramai de la lichid, copiii se fac din sperma nu din secretii
r

#41 2014-02-21 02:21:40

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Nu ai cum sa fi insarcinata !!!
Durerea si junghiurile la ovar pot fi din multe cauze, cum ar fi un chist. Sau poate simti apendicul. Diagnosticul il pune un medic , eventual cu o ecografie nu prin anamneza virtuala.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#42 2014-02-21 09:08:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu mai posta in 1000 de locuri ca o sa fii sanctionata

#43 2014-02-21 21:15:27

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Daciana a scris:

@moksha imi poti raspunde si mie te rog? stiu ca esti priceput
---------

Am facut sex protejat cu prietenul meu cu cinci zile inainte sa-mi vina menstruatia (am un ciclu cam de 31 de zile pe 15 trebuia sa-mi vina) iar azi e a patra zi de intarziere si nimic.. am simptomele caracteristice cu acea agitatie si disconfort in bazin tot simt ca curge ceva prin mine lol sani durerosi si umflati o stare de slabiciun sunt foarte obosita si plang din orice.. Contactul a fost protejat (pe 9) nu s-a rupt prezervativul dar prietenul mi-a spus ca nu l-a rulat tocmai pana jos in fine nu cred ca asta e vreo problema ca nici nu a ejaculat in prezervativ.. Vreau sa va spun ca dupa o zi de la contact a inceput sa ma doara ovarul drept si sa ma intepe si s-a si umflat il simteam la palpare la stinghia piciorului putin ai spre interior.. Ce sa fie oare? banuiesc ca insarcinata n-am cum sa fiu.. ii mai auzeam pe unii ca ramai de la lichid, copiii se fac din sperma nu din secretii
r

sunt priceputa, nu priceput smile (off topic).

eu nu cred ca esti insarcinata, daca asta e intrebarea ta.

intrebarile secundare:
1. crede-ma ca nu iti poti palpa tu personal ovarul. cel putin ma indoiesc extrem de serios.
2. nu am de unde sa stiu ce este, pentru ca nu stiu ce ai palpat smile
3. ca sa fie eficienta protejarea cu prezervativ, el trebuie sa fie rulat cu totul smile

mult succes!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.