homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sanse de sarcina

#1 2014-03-17 15:24:03

emmamicky
Membru
Inregistrat: 2014-03-17

Sanse de sarcina

Buna! Imi cer scuze ca am creat un subiect nou, dar e prima data cand intru pe acest forum. Pe 3 martie 2014 a fost prima zi de CM si a durat pana pe 8 martie - 6 zile. In a 7 si a 8 zi dupa CM am facut sex neprotejat cu viitorul meu sot (bineinteles a ejaculat in interior) Eu am un ciclu de 28-29 de zile, niciodata mai mult sau mai putin, azi este ziua ovulatiei ( am o sensibilitate crescuta a sanilor si dureri abdominale) Deci, credeti ca sunt sanse mari sa raman insarcinata daca doua zile la rand inainte de ziua ovulatiei am facut sex? Stiu ca pare o intrebare prosteasca, stiu ca sunt sanse dar parca daca mai imi spune si altcineva incep sa sper si sa cred mai mult ca o sa raman insarcinata lol imi doresc foarte mult un bebe. Pana acum am facut-o numai protejat, deci nu am ramas niciodata.

#2 2014-03-17 15:26:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Sanse de sarcina

da, sunt chiar sanse foarte mari smile bafta !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.