|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele + antibiotic = ??-2#20 2014-03-18 15:04:34
Re: Anticonceptionalele + antibiotic = ??Da,pt. infectie urinara e Ofloxinul . Deci cam asta e,protectie si iar protectie . O pauza pe durata tratamentului se poate lua in considerare ? Mai am 2 pastilute(astazi si maine) si intru in pauza de 7 zile ,timp in care nu pot incepe tratamentul cu ovule din cauza menstruatiei ... daca e si asta o modalitate,cum va trebui sa reincep administrarea AC dupa terminarea tratamentului? Ofloxinul trebuie sa il iau 10 zile ... Ultima oara a fost editat de Deliaa88 (2014-03-18 15:15:00) Offline #21 2014-03-18 16:07:17
Re: Anticonceptionalele + antibiotic = ??pai de ce nu iei anttibioticul in pauza, apoi mai raman 3 zile + inca 7 de protectie suplimentara din folia urmatoare Offline #22 2014-03-18 17:40:27
Re: Anticonceptionalele + antibiotic = ??Da,ai dreptate heimdall. Inca o nelamurire... Pe prospectul Flucovim scrie ca interactioneaza cu contraceptivele orale. Deci e ok daca procedez astfel : ofloxin in cele 7 zile de pauza+3 zile din urmatoarea saptamana (cea cu protectie suplimentara) , apoi flucovim 5 zile,dar intrec cu o zi zilele cu protectie suplimentara ramase(va mai fi nevoie de protejare?)...iar dupa terminarea mentruatiei sa incep si ovulele tergynan ? Sper ca nu te-am zapacit si iti multumesc pt rabdarea pe care o ai de a ma lamuri ! Ultima oara a fost editat de Deliaa88 (2014-03-18 17:44:07) Offline #23 2014-03-18 17:49:52
Re: Anticonceptionalele + antibiotic = ??pai daca e asa (nu stiam ca flucovim interactioneaza) va fi nevoie de inca 7 zile dupa ce termini si tratamentul cu flucovim Offline #24 2014-03-18 19:48:23
Re: Anticonceptionalele + antibiotic = ??Gata,m-am lamurit si mi-am calculat exact cand incep si pana cand trebuie sa ma protejez. Multumesc frumos , o seara placuta ! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|