|
Nu esti logat.
Va rog un sfat#1 2014-02-18 13:24:46
va rog un sfatBuna ziua fetelor! Ma numesc Edina si am 33 de ani si iau Logest de 6 ani. Am avut ceva probleme in ultima vreme si anume: sange intre menstre. Mentionez ca pana acum nu am avut probleme. M-am dus la ginecolog pentru ca nu am avut cum sa ajung la cabinetul de planning familial. Simteam ca trebuie ori sa fac pauza ori sa le schimb ( ma refer la pilule). Doctorita, dupa ce m-a consultat, mi-a spus ca ar trebui sa fac pauza de 3 luni de la pilule dar problema mea e cum ma protejez sau mai bine zis care ar fi cea mai buna metoda de protectie care sa aiba efectul pilulelor tinand cont ca sunt activa sexual dar nici nu-mi doresc copii, cel putin nu acum. Va rog sa ma sfatuiti ce sa aleg: prezervativul, inelul contraceptiv, plasturele, contracept m sau altceva. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc mult fetelor pentru toate informatiile pe care le citesc aici pe forum. Offline #2 2014-02-18 14:56:13
Re: va rog un sfatinelul si plasturele sunt tot metoda hormonala ca si pastilele, tot bihormonale si fac acelasi lucru. e ca si cum ai schimba pastilele. inelul are concentratie de hormoni vag mai mica decat majoritatea pastilelor, iar plasturele sensibil mai mare fiind absorbit prin piele. contracept m nu stiu ce e. exista doar 3 metode super eficiente: 1. prezervativ. 2. sterilet. 3 metoda hormonala = plasture, inel, pastile, implant. sugerez prezervativul Offline #3 2014-02-18 15:00:05
Re: va rog un sfat... sau sa-ti faci niste analize de rutina si, in cazul in care ies bune, nu ai motiv sa faci pauza, schimbi doar pastilele Offline #4 2014-02-23 12:31:46
Re: va rog un sfatBuna am si eu o intrebare luna trecuta ma tinut menstruatia 6 zile,dar luna asta am vrut sa schimb ziua de stop si am inceput pastilele in prima zii de menstruatie ma tinut de vineri dimineata pana duminica dimineata poate fi vorba de sarcina sau din cauza pastilelor ca le-am inceput prea repede Offline #5 2014-02-23 12:47:37
Re: va rog un sfatdin cauza ca ai inceput pastilele mai devreme Offline Publicitateloading...
#6 2014-03-19 08:38:45
Re: va rog un sfatVa multumesc din tot sufletul pentru sfaturi. Ma scuzati pentru intarzierea cu care am raspuns dar am avut ceva probleme. Va multumesc inca o data. Am continuat cu pastilele si am facut niste analize. Urmeaza ca saptamana aceasta sa ma programez la medic pentru a vedea ce fac in continuare. Offline #7 2014-03-19 10:46:11
Re: va rog un sfatnu, nu afecteaza Offline #8 2014-03-19 12:54:49
Re: va rog un sfatMultumesc mult pentru raspuns. Mi-era teama sa nu afecteze. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|