homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu, spotting sau hemoragie?

#1 2014-03-21 10:12:02

yanida
Membru
Inregistrat: 2014-03-21

ciclu, spotting sau hemoragie?

Buna ziua,
am 30 de ani si pana acum am avut oarecum un ciclu regulat la 23, 26 de zile. Luna aceasta asteptam sa imi vina in a 23a zi cum aparea in ultimile luni. Insa nu a venit nimic pana in a 33a zi de cand am inceput sa sangerez (rosu deschis) gen spotting atat cat sa folosesc tampoane zilnice (din acelea mici si foarte subtiri). Sunt in a 50a zi si nu mi se mai opreste sangerarea. Sunt practic 2 saptamani si ceva de cand tot sangerez. In aceste zile de sangerare continua am avut doar 1 zi de sangerare putin mai abundenta cand am folosit un tampon normal apoi am revenit iar la sangerare mica. Problema mea este ca nu inteleg cum sa numesc (incadrez) aceasta sangerare. E spotiing? E ciclu? E hemoragie? Cum o pot oprii? Stiu ca e imposibil sa fiu insarcinata daca am sangerari continue deci nu are rost sa fac test de sarcina. Sunt sangerari continue de parca as avea vreo rana deschisa. Culoarea e deschisa si nu maronie. Nu are miros, nu am cheaguri. Nu pot merge nici la ginecolog pana nu mi se opreste... Ma puteti ajuta cu vreo opinie? E cineva caruia sa i se fi intamplat ceva asemanator?
Va multumesc.

#2 2014-03-21 11:18:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ciclu, spotting sau hemoragie?

Poti merge la medic chiar si in conditiile astea, eu zic sa-ti faci programare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.